Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα, για τον πρώτο τίτλο! (photo)

Το πρώτο βήμα, για τον πρώτο τίτλο! (photo)
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 - 10:26

Μεγάλη ημέρα και η σημερινή για τον Ολυμπιακό! Κάθε αγωνιστική ημέρα, η οποία περιλαμβάνει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι τέτοια, άλλωστε. Ο Θρύλος υποδέχεται στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) τον ΠΑΟ, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη ‘Μελίνα Μερκούρη’ και στόχος του είναι να πάρει τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ ‘Νίκος Σαμαράς’ και να κάνει, έτσι, το πρώτο βήμα, προς τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Παράλληλα, η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έχει τη δυνατότητα, αλλά και την ιστορική ευθύνη, να διευρύνει το σερί των 50 νικών επί του ΠΑΟ και τις κάνει… 51! Μεγάλη στιγμή, ακόμη μία, για τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και 10 € και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη», από τις 17:00. Το κλειστό αναμένεται να… βράζει, καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, σε αυτό τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ ???? League Cup ???? 1ος Τελικός ???? 19:00 ???? Ρέντης Μελίνα Μερκούρη ???? ERT sports HD #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballmen #Volleyleague #leaguecup2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης