Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γράφοντας ιστορία: Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί σε μία μέρα! (video)

Γράφοντας ιστορία: Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί σε μία μέρα! (video)
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020 - 12:48

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή! Ιστορική! Σαν σήμερα, το 2018, ο Θρύλος έγραψε ξανά ιστορία! Έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στις σελίδες του παγκόσμιου αθλητισμού, αφού έπαιξε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, σε μία ημέρα! Μπήκε, έτσι, σε μία κλειστή «ελίτ» συλλόγων, παγκοσμίως, που το έχουν πετύχει αυτό!

Το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τα λέει όλα, για τη δουλειά που κάνει η Διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, με την αστείρευτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Η 4η Απριλίου έχει καταγραφεί στο βιβλίο της «ερυθρόλευκης» ιστορίας ως μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα ημέρα.

Σαν σήμερα το 2018, ο Ολυμπιακός μπήκε στο κλειστό κλαμπ των συλλόγων που αγωνίστηκαν σε μια μόλις ημέρα με δυο τμήματά σε ευρωπαϊκούς τελικούς, αφού τόσο η ομάδα βόλεϊ Ανδρών όσο και η ομάδα βόλεϊ Γυναικών έδωσαν τις πρώτες «μάχες» στους διπλούς τελικούς του CEV Challenge Cup.

Η αρχή έγινε στο κατάμεστο Ρέντη, με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν την μέχρι τότε κάτοχο του τίτλου Μπούρσα και λίγη ώρα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στην Ιταλία την Ραβέννα», έγραψε ο ΟΣΦΠ!

Δείτε το θρυλικό βίντεο-αφιέρωμα σε εκείνη την ημέρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???????????????????????????????? Η 4η Απριλίου έχει καταγραφεί στο βιβλίο της «ερυθρόλευκης» ιστορίας ως μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα ημέρα. Σαν σήμερα το 2018, ο Ολυμπιακός μπήκε στο κλειστό κλαμπ των συλλόγων που αγωνίστηκαν σε μια μόλις ημέρα με δυο τμήματά σε ευρωπαϊκούς τελικούς, αφού τόσο η ομάδα βόλεϊ Ανδρών όσο και η ομάδα βόλεϊ Γυναικών έδωσαν τις πρώτες «μάχες» στους διπλούς τελικούς του CEV Challenge Cup. Η αρχή έγινε στο κατάμεστο Ρέντη, με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν την μέχρι τότε κάτοχο του τίτλου Μπούρα και λίγη ώρα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στην Ιταλία την Ραβέννα. ????????????⚪???????? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballmen #VolleyballWomen #CEVChallengeCupW #CEVChallengeCupM #finals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης