Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χίπε: «Σαν στο σπίτι μου η Ελλάδα»

Χίπε: «Σαν στο σπίτι μου η Ελλάδα»
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020 - 18:14

Συνέντευξη στο εξωτερικό παραχώρησε η Σάσκια Χίπε. Με την Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού, στο βόλεϊ Γυναικών, να μιλά μεταξύ άλλων για την κατάστασημε τον κορονοϊό, στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, η πρώτη σκόρερ του Θρύλου δήλωσε: «Είμαι ακόμα στην Ελλάδα. Μετά την τέταρτη χρονιά, αισθάνομαι πραγματικά σαν στο σπίτι μου. Εκτός από την οικογένειά μου, δεν μου λείπει τίποτα άλλο. Ελπίζω ακόμα, ότι θα ανακοινωθεί, ότι θα συνεχίσουμε τη σεζόν. Θα είναι πολύ καλό για εμάς να τελειώσουμε με αυτόν τον τρόπο...

Είμαστε αναγκασμένοι να μειώσουμε στο ελάχιστο τις εξόδους μας, για τα πιο απαραίτητα. Πρέπει να γράψουμε ένα μήνυμα με το λόγο, για τον οποίο βγαίνουμε έξω, σε περίπτωση που η αστυνομία μας σταματήσει στο δρόμο. Προπονούμαι μόνη μου στο σπίτι. Μου αρέσει να παρακολουθώ τα προγράμματα LesMills. Πάντα τα κάνω το καλοκαίρι και τώρα, ανακάλυψα, ότι μπορώ να τα βρω και σε απευθείας σύνδεση. Έτσι, μπορώ να ενοχλήσω τους γείτονές μου τώρα (σ.σ. γέλια).

Θα ήμουν πολύ απογοητευμένη αν δεν συνεχιστεί η χρονιά. Όπως είπα, κάναμε σπουδαία σεζόν γενικά. Αισθάνομαι, ότι ο κόσμος τώρα είναι στο... pause. Για μένα, είναι λογικό να θέλω να πατήσω το... play και όχι το... forward! Ξέρω ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή και οι όποιες σκέψεις για το μέλλον, δεν δείχνουν ωραίες...

Αυτή η κατάσταση δείχνει, ότι θα πρέπει να ζούμε τη στιγμή. Ποτέ δεν πιστεύαμε, ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, πώς μπορούμε να προβλέψουμε τι θα ακολουθήσει; Είναι σημαντικό, να εστιάσουμε στο τώρα. Αυτή η πανδημία θα μας βοηθήσει να τα βρούμε περισσότερο με τον εαυτό μας... Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν τα μικρά πράγματα περισσότερο. Αν αυτά τα βρούμε, θα έχουμε πετύχει μια τεράστια νίκη».

Διαβάστε επίσης