Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη! (video, photos)

Έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη! (video, photos)
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 14:30

Μεγάλες στιγμές, Ολυμπιακές! Στιγμές τις οποίες εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ έχουμε μάθει να ζούμε και να χαιρόμαστε! Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας και ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, έκανε σαν σήμερα ακόμη μία υπέρβαση! Μία τεράστια επιτυχία! Μία επιτυχία, η οποία έκανε υπερήφανη ΟΛΗ την Ελλάδα!

«Η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, γράφτηκε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, μέσα στην Προύσα. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-1 σετ, την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα, στη δεύτερη διαδοχική παρουσία τους σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι μέσα στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέτρεψε στον επαναληπτικό, την ήττα με 3-2 στο Ρέντη και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτο ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του τμήματος αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ!», γράφει το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???????????????????????????????????????????????????? Η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, γράφτηκε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, μέσα στην Προύσα. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-1 σετ, την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα, στη δεύτερη διαδοχική παρουσία τους σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι μέσα στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέτρεψε στον επαναληπτικό, την ήττα με 3-2 στο Ρέντη και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτο ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του τμήματος αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ! ????????????????⚪???????? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #CEVChallengeCupW #Winners @cevolleyball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης