Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζουν την προπαγάνδα και τη στοχοποίηση, αλλά… (photos)

Συνεχίζουν την προπαγάνδα και τη στοχοποίηση, αλλά… (photos)
Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 - 17:21

Και η προσπάθεια στοχοποίησης από τα γνωστά κέντρα που υπηρετούν συγκεκριμένων αποχρώσεων συμφέροντα καλά κρατεί...

Οι μηχανές της προπαγάνδας και της δημιουργίας εντυπώσεων, οι άναρθρες κραυγές και η στοχοποίηση προσώπων και ομάδων δουλεύουν στο φουλ... Βαράνε υπερωρίες τα παιδιά, παρουσιάζοντας... αποδείξεις και... ντοκουμέντα για να ισχυριστούν τι;

Το νέο τους αφήγημα αφορά τον εκπροσώπηση του Ολυμπιακού σε σύσκεψη για μέτρα ασφαλείας από τον Θοδωρή Μαυρίδη, για την αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τους Πειραιώτες, για την 8η Αγωνιστική της Volleyleague τη σεζόν 2018-2019.

Τα... τζιμάνια που... ανακάλυψαν την Αμερική, σκοπίμως η επειδή δεν συμφέρει την ιστοριούλα τους παρουσιάζουν τη μισή αλήθεια (;).

Και ποια είναι αυτή; Ότι ο Θοδωρής Μαυρίδης είχε παραιτηθεί από τη διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και δεν είχε καμία σχέση με το Τ. Α.Α. της Θρακιώτης ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2016 (12/12). Δεν είχε καμία απολύτως σχέση ούτε συμμετοχή στην άσκηση διοίκησης και στη λήψη αποφάσεων.

Οτι ο άνθρωπος, είναι Ολυμπιακός και δεν το κρύβει, (όπως είναι Παναθηναϊκοί και Παοκτζήδες και άλλοι πρώην και νυν παράγοντες του Εθνικού) και ότι εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους σε μια καθιερωμένη σύσκεψη της ΔΕΑΒ για τα μέτρα τάξης είναι ποινικό αδίκημα μήπως;

Που είναι το μεμπτό; Πέρα από την νοσηρή φαντασία των πληρωμένων κονδυλοφόρων;

Ένα γεγονός που επίσης δεν αναφέρουν... σκοπίμως ή εκ... παραδρομής πέραν του ότι στην περίοδο που αναφέρονται τα... ντοκουμέντα, ο Θοδωρής Μαυρίδης δεν είχε σχέση με την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, είναι ότι ο άνθρωπος που έχει μπει στο στόχαστρο τους μεταξύ άλλων, επανήλθε στην ομάδα πριν λίγους μήνες για να βοηθήσει την υπηρεσιακή διοίκηση η οποία ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

Έκτοτε έχει οριστεί και την έχει εκπροσωπήσει σε 3 τηλεδιασκέψεις με την ΕΣΑΠ, μεταφέροντας τις θέσεις της ομάδας για τις οποίες αποφασίζει η διοίκηση.

Κατανοούμε ότι ο μηχανισμός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παρουσιάσει για μια ακόμα φορά μια εικονική πραγματικότητα και να δημιουργήσει εντυπώσεις αλλά το παραμύθι...δεν έχει δράκο!

Και για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε την τακτική τους να αναφέρουμε και κάτι ακόμα. Έγραφαν τις προάλλες ότι όλη η Θράκη ντρέπεται για τον Εθνικό...Ένα από τα παραδείγματα που αντιπροσωπεύει... όλη τη Θράκη είναι ο πρώην πασαδόρος Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως ζωντανή ιστορία και άνθρωπο που έχει φάει όλη του τη ζωή στον Εθνικό.

Ο εν λόγω αθλητής σε μια τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισε ως... άρμα του καθενός τον Εθνικό για την στάση του στην ψηφοφορία. Προφανώς και δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι ο Σιδηρόπουλος αγωνίστηκε για 7 χρόνια από το 1996 μέχρι το 2003 στον Παναθηναϊκό και είναι γνωστός για τα... Παναθηναϊκά του αισθήματα. Προφανώς αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Ούτε ότι είχε τιμηθεί από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την προσφορά του.

Απλά αυτά είναι μια πτυχή του προφίλ του Σιδηρόπουλου που δεν...χρειάζεται να αναφερθεί σε κατευθυνόμενα άρθρα ειδικού σκοπού...

Διαβάστε επίσης