Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακρίβειες, λάσπη και... να γλιτώσουν μερικά έξοδα

Ανακρίβειες, λάσπη και... να γλιτώσουν μερικά έξοδα
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 16:12

Νέα σελίδα στην προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού, από τον αντιπρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά. Με ανακρίβειες και πράγματα που δεν παρουσιάζουν όλη την αλήθεια, αλλά και βγάζοντας, άθελά του προφανώς, μπροστά τους πραγματικούς λόγους που δεν θέλουν να παίξουν ξανά, οι εκπρόσωποι του… κινήματος της παύλας, ο Κώστας Παϊσιάδης είπε, ξεκάθαρα, ότι το οικονομικό είναι το… αγκάθι.

«Τον δρόμο τον έδειξε η Ευρώπη, όπου στα 26 πρωταθλήματα που διακόπηκαν χωρίς να έχει τελειώσει η κανονική περίοδος, δεν ανακηρύχθηκε πρωταθλητής. Δε μπορεί εμείς να ανατρέψουμε τη λογική», λέει στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Για πάμε να δούμε τι γίνεται, σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όμως:

Σερβία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές

Άνδρες: Βοϊβοντίνα

Γυναίκες: Τεντ

Κροατία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές

Άνδρες: Mλάντοστ Καστέλα

Γυναίκες: Μλάντοστ Ζάγκρεμπ

Ρωσία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές

Άνδρες: Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ

Γυναίκες: Ντιναμό Καζάν

Πολωνία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές

Άνδρες: Νεφτοχιμίκ Μπούργκας

Γυναίκες: Μαρίτσα Πλόβντιβ

Σλοβενία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές

Άνδρες: Λιουμπλιάνα

Γυναίκες: Κάλσιτ

Δανία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές:

Άνδρες: Γκετόφτε

Γυναίκες: Χόλντε

Ρουμανία-οριστική διακοπή

Πρωταθλητές

Άνδρες: Αρκάντα Γκαλάτι

Γυναίκες: Άλμπα

Πολωνία:

Πρωταθλητές:

Γυναίκες: Κέμικ Πόλις

Αρκετά παραδείγματα, αν μη τι άλλο, αλλά και σε πρωταθλήματα όπως εκείνα στις Γερμανία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία, τα κρούσματα και οι θάνατοι στις χώρες ήταν σε… άλλο επίπεδο, από την Ελλάδα και η κουβέντα είναι διαφορετική… Εκτός αν «τσουβαλιάζονται» όλα και εδώ…

Πάμε παρακάτω…

«Και κατά δεύτερον θέλει να τελειώσει πιο ομαλά οικονομικά η σεζόν στα σωματεία, που βρέθηκαν σε μια δύσκολη κατάσταση απέναντι στα συμβόλαιά τους, τα έσοδά τους και στους χορηγούς τους», λέει σε άλλο σημείο ο Παϊσιάδης, εκθέτοντας τον έναν από τους βασικούς λόγους, ίσως τον πρώτο, για τον οποίο το κίνημα της παύλας δεν θέλει να ξαναπατήσει σε γήπεδο: Να σώσει ό,τι μπορεί από τα οικονομικά. Να αποφύγει έξοδα, πληρωμές, οτιδήποτε μπορεί να γλιτώσει. Το οικονομικό είναι το πραγματικό αγκάθι για το κίνημα της παύλας και έπεται… η λύσσα να μην πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αυτοί ήταν οι λόγοι που από την πρώτη στιγμή, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πήραν… αγκαλιά την… παύλα και… στύλωσαν τα πόδια τους σε αυτή τη θέση, αρνούμενοι να συζητήσουν επί της ουσίας τη συνέχιση των πρωταθλημάτων. Χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση, χωρίς ιδέες, χωρίς λογική.

Τώρα, χρειάζεται σχόλιο…;

Το τελευταίο κομμάτι, δε, που παρουσιάζει ενδιαφέρον, ίσως δεν χρειάζεται… καν σχολιασμό. «Δε μπορούμε να καταγγείλουμε δημόσια πρακτικές, που δε μπορούμε να αποδείξουμε», λέει ο Παϊσιάδης, για όλα τα φοβερά και τρομερά έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από την προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού, εδώ και μέρες! Είναι σαφές ότι κανείς τους δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ και πραγματικό να πει, για όλα αυτά. Είναι, απλώς, λάσπη στον ανεμιστήρα, για ακόμη μία φορά! Λάσπη και τίποτα περισσότερο. Η γνωστή τακτική κατά του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, στη «μάχη» εναντίον του… Αναπόδεικτα κατασκευασμένα σενάρια, τα οποία διοχετεύονται σε ΜΜΕ που ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ ελέγχουν και… βουρ για παύλα. Είπαμε, για να σωθεί τίποτα από το οικονομικό σκέλος…

Διαβάστε επίσης