Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λένε «αντίο» Ολυμπιακός-Κοβάτσεβιτς

Λένε «αντίο» Ολυμπιακός-Κοβάτσεβιτς
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 11:06

Δίχως τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στον πάγκο θα συνεχίσει, την επόμενη σεζόν, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Η πολυετής συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να φτάσει στο τέλος της και οι δρόμοι που θα ακολουθήσουν να είναι χωριστοί. Ο Σέρβος τεχνικός υπήρξε επί σειρά ετών ο «αρχιτέκτονας» της δυναστείας του Ολυμπιακού στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ, οδηγώντας, παράλληλα, την ομάδα του, στην ευρωπαϊκή κορυφή!

Ο Κοβάτσεβιτς είναι 5 χρόνια στον Θρύλο, έχει πάρει ένα Challenge Cup, το 2018 ενώ και το 2017 έπαιξε στον τελικό και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, 4 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και συνολικά μετρά μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη παρουσία. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, αναμένεται να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Στην θέση του, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί ο συνεργάτης του Σπύρος Σαραντίτης, ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται εδώ και χρόνια στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου. Ο Σαραντίτης αναμένεται να έχει ως συνεργάτη του τον Γιώργο Σομπόνη, ο οποίος ήταν πέρυσι στον πάγκο του ΑΟ Θήρας, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από τα κλιμάκια της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών.

Διαβάστε επίσης