Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε τόπο η στοχοποίηση του ΠΑΟΚ, υπέκυψε η Ελπίδα!

Έπιασε τόπο η στοχοποίηση του ΠΑΟΚ, υπέκυψε η Ελπίδα!
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 19:46

Το τελευταίο διάστημα, το «κίνημα της παύλας» στοχοποιούσε ομάδες και ανθρώπους, με τις «επικοινωνιακές μηχανές» και την προπαγάνδα του. Και αυτό, για να μην σηκώνει κούπες ο Ολυμπιακός! Στο βόλεϊ Ανδρών, η στοχοποίησε έπιασε τόπο!

Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, με το... μπούλινγκ που έκανε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων τον τελευταίο καιρό. Όπως χθες (21/5), με την εν λόγω ανακοίνωση: «Από τους Αμπελόκηπους στον... Πειραιά, μια κούπα δρόμος! Στη δεύτερη ψηφοφορία, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, τελικά ο τίτλος θα πάει 'δώρο' στον Πειραιά; Και αν θα πάει στον Πειραιά, τι δρόμο θα ακολουθήσει; Η διαδρομή θα περιλαμβάνει τελικά στάση στους Αμπελόκηπους; Στάση στην Αλεξανδρούπολη; Για την Αγ. Δημητρίου το θεωρούμε δεδομένο...».

Στη σημερινή (22/5) τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ, λοιπόν, η Ελπίδα ήταν η μοναδική ομάδα που ψήφισε «λευκό» στην ψηφοφορία, για την ανάδειξη πρωταθλητή! ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός ψήφισαν κατά και οι άλλες επτά ομάδες υπέρ (7-2-1).

Η Ελπίδα, στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη, ήταν υπέρ της ανάδειξης πρωταθλητή! Σήμερα, ωστόσο, υπέκυψε. Και έκανε πίσω...

Διαβάστε επίσης

Ας παίξουμε, λοιπόν!

Ας παίξουμε, λοιπόν!

Σε Final-4 θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Volleyleague Ανδρών. Ο Ολυμπιακός ήθελε εξ' αρχής πρωτάθλημα στο γήπεδο...