Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Φωτιάδη καμία... ελπίδα για το βόλεϊ!

Με Φωτιάδη καμία... ελπίδα για το βόλεϊ!
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 21:03

Όταν... υπηρετούν το ελληνικό βόλεϊ (;), άνθρωποι σαν τον Στράτο Φωτιάδη τον εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, τότε μάλλον οι ελπίδες για ανάπτυξη του αθλήματος είναι μηδαμινές έως ανύπαρκτες.

Ο... περίεργος αυτός τύπος, εκπροσώπησε την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Ελπίδα Αμπελοκήπων, στη σημερινή (22/5) τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ και αναμφίβολα, η όλη του συμπεριφορά προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Για να αντιληφθείτε τι εννοούμε, ας καταγράψουμε τη στάση που κράτησε ο Στράτος Φωτιάδης στη σημερινή μαραθώνια τηλεδιάσκεψη, η οποία ενδεχομένως να μην είχε κρατήσει τόσες ώρες αν είχε ψηφίσει αρχικά, αυτά που ψήφιζε στο τέλος...

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, λοιπόν, ο συγκεκριμένος βορειοελλαδίτης παράγοντας, στην πρώτη ψηφοφορία για τις θέσεις 1-4, τάχθηκε με το «δίδυμο της παύλας» και ψήφισε να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα (λες και θα κατέβαινε η ομάδα του να αγωνιστεί).

Στη δεύτερη ψηφοφορία που ακολούθησε, για τις θέσεις 1-2, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου, αφού Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αρνούνταν να αγωνιστούν... πετάγεται πάλι αυτός ο παράξενος τύπος και καταψηφίζει την σχετική πρόταση!

Και αφού είχαν περάσει δύο ώρες, στο διάστημα των οποίων ο τύπος αυτός έδειχνε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το αν θα παίξει ο Ολυμπιακός στο CEV Champions League, εκεί ξεφτιλίστηκε σε πρώτη φάση, ψηφίζοντας «λευκό» και στη συνέχεια, η... επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάμε βάσει προκήρυξης και θα αγωνιστούν όλοι, ο Παναθηναϊκός φοβούμενος έκανε την κωλοτούμπα και πρότεινε το Final-4.

Και στο σημείο αυτό, ήταν το αποκορύφωμα της γελοιότητας του τύπου από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης! Εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Στράτος Φωτιάδης θα υπερασπιστεί την θέση που εξέφραζε σε όλη την προηγούμενη διάρκεια.

Ο άνθρωπος που ψήφισε «όχι» στην πρώτη ψηφοφορία, «όχι» και στη δεύτερη, μάλλον μπερδεύτηκε από τις... οδηγίες που είχε και τάχθηκε υπέρ της πρότασης του ΠΑΟ! Ζήτω η... τρέλα!

Κάτι τέτοιοι τύποι καθορίζουν τις τύχες του αθλήματος στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας ομάδες και παίρνοντας (;) αποφάσεις! Πραγματικά, είναι να γελάει κανείς, με τη... γελοιότητα τέτοιων ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης

Μάγκικα και πειραιώτικα!

Μάγκικα και πειραιώτικα!

Ο Ολυμπιακός κράτησε αντρίκια τη στάση του, δεν έκανε... κωλοτούμπες και ξεφτίλισε «δίδυμο της παύλας», Ελπίδα και προπαγάνδα...