Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ποιο βόλεϊ υπερασπίζονται αυτοί; Συστολή μηδέν!

Ποιο βόλεϊ υπερασπίζονται αυτοί; Συστολή μηδέν!
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 16:13

Ξέρουμε καλά ότι στο site της… αλήθειας μπορεί να γραφτεί κάθε τι… διαστρεβλωμένο, κάθε συκοφαντία, χωρίς καμία αναστολή. Όπως έγινε και με το θέμα του βόλεϊ και την… αποχώρηση Μπενίτεθ που ανακάλυψαν, εφηύραν, φαντάστηκαν, όπως θέλετε πείτε το!

Ο Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης ή Γιάννης Αυλακιώτης ή «Πρασινοφρουρός» (πρώην, μάλλον…) έχει πάρει άδεια από το αφεντικό του, όπως φαίνεται, να κάνει κάθε… σέρβις στο νέο του… αγαπητό φίλο, αλλά και πρώην… ορκισμένο εχθρό του. Γνωρίζουν άπαντες ποιος είναι... Ο Αυλακιώτης-«Πρασινοφρουρός»… χάρες κάνει, λοιπόν. Και δεν έχει όριο στο ξύσιμο του πάτου. Του βαρελιού.

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, όμως σχετικά με την ψηφοφορία για το μέλλον του Πρωταθλήματος βόλεϊ, είναι άλλο το θέμα για το οποίο πρέπει κάποιος να απορεί πραγματικά!

Μετά από τόση αλλοίωση των όσων έγιναν στην τηλεδιάσκεψη, μετά από τόσα παραπλανητικά, για το τι ειπώθηκε, ποιες ήταν οι θέσεις, τι συνέβη πραγματικά, πως θα μπορέσουν να κοιτάξουν ξανά στα μάτια αυτοί που πήραν μέρος στο συμβούλιο και... τάισαν τον Παπαθεοδώρου, τους υπόλοιπους παράγοντες. Εκείνους που ήταν παρόντες, αλλά δεν συμμετείχαν στη… διαστρέβλωση της αλήθειας;!

Παράγοντες του βόλεϊ, οι οποίοι ήταν παρόντες από όλες τις ομάδες και οι οποίοι δεν είναι ποτισμένοι με την προπαγάνδα τύπου SDNA, αλλά με αγάπη για το άθλημα. Πως εκείνοι που τάισαν με τόση… παραπληροφόρηση, εκείνον που δεν έχει πρόβλημα να τη μεταφέρει, αρκεί να βλάπτει τον Θρύλο, θα καθίσουν ξανά με τις υπόλοιπες ομάδες στο ίδιο τραπέζι, να μιλήσουν για ένα καλύτερο μέλλον στο βόλεϊ…;

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη απόδειξη! (photos)

Μία ακόμη απόδειξη! (photos)

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με κάθε τρόπο, ότι ήθελε και θέλει να αγωνιστεί στο βόλεϊ, αλλά και σε όλα τα αθλήματα...

Μάγκικα και πειραιώτικα!

Μάγκικα και πειραιώτικα!

Ο Ολυμπιακός κράτησε αντρίκια τη στάση του, δεν έκανε... κωλοτούμπες και ξεφτίλισε «δίδυμο της παύλας», Ελπίδα και προπαγάνδα...