ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χριστοδούλου: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Χριστοδούλου: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί»
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - 22:17

Για 10η σεζόν, η Στέλλα Χριστοδούλου θα αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Θρύλο. Και, μάλιστα, για δύο ακόμη χρόνια!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η αρχηγός του ΟΣΦΠ δήλωσε: «Μετά από μια χρονιά που τελείωσε ξαφνικά για όλους, είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού για 10η συνεχόμενη χρονιά, για να διεκδικήσουμε με την ίδια δίψα και θέληση τους στόχους μας, που όπως κάθε χρόνο παραμένουν υψηλοί...

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλο το κόσμο, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέπεια και οργάνωση και κάνει το καλύτερο δυνατόν βάσει των συνθηκών. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα τις συνθήκες με τις οποίες θα ξεκινήσει η σεζόν, και αν ο κόσμος θα μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρη πως ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε και θα είναι εκεί με κάθε τρόπο για να μας βοηθήσει και να ωθήσει τον Ολυμπιακό για μια ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστεί.

Όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος και αθλητές, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Διαβάστε επίσης