Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά για τίτλο, η αρχή με Φοίνικα! (photo)

Δυνατά για τίτλο, η αρχή με Φοίνικα! (photo)
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 12:31

Η μεγάλη ώρα έφθασε! Ο Ολυμπιακός αρχίζει και πάλι την «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Volleyleague, καθώς απόψε στις 19:00 (ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ) θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος! Το ματς γίνεται στο ΟΑΚΑ και ο πρώτος αυτός ημιτελικός θα είναι, παράλληλα, το πρώτο βήμα, για τον 30ό τίτλο, στην ιστορία του Συλλόγου!

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ (ο οποίος σύμφωνα με την προπαγάνδα, δεν είναι πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά είναι κανονικά στον πάγκο, αγνοώντας, μάλλον την προπαγάνδα…) θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται, για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League. Ενώ ο δεύτερος ημιτελικός κόντρα στον Φοίνικα Σύρου είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (2/7). Αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (4/7).

Πάμε γερά για τον τίτλο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ???? ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - Φοίνικας Σύρου ???? Volleyleague ???? PlayOffs ???? 19:00 ???? ΕRT Sports ???? O.A.K.A. #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Volleyball #VolleyballMen #Volleyleague #Winmasters #WePlay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης