Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μουνιόθ, Βουλκίδης έδωσαν το σύνθημα!

Μουνιόθ, Βουλκίδης έδωσαν το σύνθημα!
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 - 23:11

Το σύνθημα για την ισοφάριση στη σειρά των ημιτελικών και έπειτα, για την ανατροπή και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, έδωσαν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο Θοδωρής Βουλκίδης!

Ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Φοίνικα Σύρου στο ΟΑΚΑ (2/7), ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το χθεσινό παιχνίδι... Αντιδράσαμε καλά σε ορισμένες σημαντικές στιγμές, αλλά όχι δεν κλείσαμε με τον τρόπο που έπρεπε το τέταρτο και το πέμπτο σετ, όταν αυτά ήταν στα χέρια μας...

Αν η ομάδα προσέξει σε δυο, τρεις καταστάσεις για τις οποίες μιλήσαμε στη διάρκεια του αγώνα, μπορούμε να κερδίσουμε την Πέμπτη και να ανατρέψουμε την κατάσταση στους ημιτελικούς! Είμαι απόλυτα δεσμευμένος με το κλαμπ, για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, σε αυτή την ειδική κατάσταση που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε. Θέλω να φέρουμε το πρωτάθλημα στο σύλλογο και τους οπαδούς μας».

Με τον κεντρικό του Θρύλου να συμπληρώνει, από την πλευρά του: «Έχουν τελειώσει τα ψέματα. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους! Πρέπει να πάρουμε τα δυο ματς με το Φοίνικα και τα δυο ματς στους τελικούς! Στο πρώτο παιχνίδι, δεν είχαμε ρυθμό, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, γιατί ισχύει και για τον αντίπαλο μας... Οφείλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, να φερθούμε ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης και να πάμε να πετύχουμε το στόχο μας! Ο στόχος μας είναι ένας, δεν αλλάζει και πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης