Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τον Ολυμπιακό ΔΕΝ θα τον ξεγράφεις! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Τον Ολυμπιακό ΔΕΝ θα τον ξεγράφεις! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 - 09:04

Φύγαμε για τους τελικούς λοιπόν! Πάμε για άλλη μία κούπα, στο βόλεϊ Ανδρών, από αυτές που ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα, έχουν συνηθίσει να σηκώνουν! Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, αυτό που χρειαζόταν, για να πάρει την πρόκριση, επί του Φοίνικα Σύρου, στους τελικούς της Α1 και τώρα… αρχίζουμε! Τώρα, είναι το καλό! Τώρα πάμε για την κούπα!

Τι κι αν έμεινε πίσω στο σκορ; Τι κι αν έχασε σετ; Τι κι αν έχασε ματς; Τι κι αν έπρεπε να κάνει ΟΛΙΚΗ ανατροπή, για να φτάσει, με 2-1 νίκη, στους τελικούς της Volleyleague! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν καταλαβαίνει από τέτοια! Το είπε, δεν το είπε ο Χουσάι; «Πιστέψτε σε εμάς και μην ανησυχείτε!»… Ήξερε τι έλεγε.

Έχει μέταλλο ο Ολυμπιακός. Σε όλα τα αθλήματα. Σε ΟΛΑ του τα τμήματα! Είναι μπολιασμένος ο Σύλλογος με τον πρωταθλητισμό, με τη νίκη, με τη διάκριση, με τους τίτλους! Δεν… ξεγράφεται έτσι εύκολα.

Βιάστηκαν, ορισμένοι, να πανηγυρίσουν. Νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός έτσι εύκολα θα… πέσει. Θα μείνει εκτός. Γελάστηκαν. Το ΜΕΤΑΛΛΟ αυτής της ομάδας είναι πάνω από όλα! Και το απέδειξε ξανά, νικώντας… σβηστά, στον «πρόωρο τελικό», όπως χαρακτήρισαν πολλοί τη «μάχη» με τον Φοίνικα.

Ακόμη ένα μάθημα έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, στους επικριτές και τους… απέναντι. Εκείνους που έχουν μάθει, με την πρώτη στραβή, να τον ξεγράφουν… Τον Ολυμπιακό ΔΕΝ θα τον ξεγράφεις, έτσι εύκολα! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Διαβάστε επίσης