Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σοβαρός Ολυμπιακός θα το πάρει!

Ο σοβαρός Ολυμπιακός θα το πάρει!
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 - 17:58

Μετά τον πρώτο αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου και την ήττα με 3-2 σετ, πολλοί ήταν αυτοί που ξέσπασαν. Και δικοί μας φυσικά, στα social media. Τους απέναντι, τους αφήνουμε εκτός γιατί έτσι έχουν μάθει τόσα χρόνια, να χαίρονται με την ήττα του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η αντίδραση της ομάδας ήταν καλή. Όχι, δεν μπορεί να ξέχασαν το βόλεϊ αθλητές που ως τώρα έχουν καταγράψει επιτυχίες στην καριέρα τους. Κάθισαν κάτω, το συζήτησαν, έβγαλαν αντίδραση. Δύο νίκες με 3-0 σετ επί του Φοίνικα Σύρου και πρόκριση στους τελικούς.

Τι αποδείχθηκε περίτρανα; Πως ο σοβαρός Ολυμπιακός, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσει και στους τελικούς. Σοβαρός, προσγειωμένος, αφοσιωμένος στο στόχο του που είναι να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην κανονική διάρκεια. Όπως σωστά δήλωσε και ο Μουνιόθ και ο Πετρέας, μετά την καραντίνα δεν είναι εύκολο οι ομάδες να είναι οι ίδιες. Κάθε άλλο. Ίσως αρκετοί να έχουν βρει και τις επόμενες ομάδες τους. Δεν είναι παράλογο. Θα ολοκληρωθεί μια χρονιά και θα κληθούν να μπουν στην επόμενη… Όσο, όμως, είναι στον Ολυμπιακό, όσο φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, καλούνται να κάνουν τα πάντα για να φέρουν την κούπα στον Πειραιά. Αυτό το πρωτάθλημα θα κλείσει πολλά στόματα. Ακόμη και αυτών που αμφισβήτησαν παίκτες και προπονητή…

Διαβάστε επίσης