Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο»

«Δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο»
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 23:53

Το σχόλιό του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το στόχο της κατάκτησης του 30ού πρωταθλήματος, έκανε ο Θοδωρής Βουλκίδης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, υποστήριξε ότι: «Οι τελικοί μπορεί να κριθούν σε δυο ή τρία παιχνίδια αλλά όλα ξεκινούν και μπορεί να κριθούν από αύριο. Οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε δουλέψει όλη την χρόνια και αν στα προηγούμενα ματς, πριν τη διακοπή δίναμε το 100%, αύριο πρέπει να δώσουμε ακόμα περισσότερο. Ήταν σημαντικό, ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι στους ημιτελικούς, γιατί μετά από 3 μήνες ήταν λογικό να μην έχουμε σταθερό ρυθμό και να βρούμε κατευθείαν τα βήματα μας.

Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ δυνατή, δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο και να φέρουμε την κούπα στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα μας λείψουν πολύ και αύριο αλλά θα παίξουμε και για αυτούς, γιατί θέλουμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους στο τέλος. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές».

Διαβάστε επίσης