Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε από το πρώτο σερβίς πόσο θες τον τίτλο! (photo)

Δείξε από το πρώτο σερβίς πόσο θες τον τίτλο! (photo)
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 10:51

Πράξη πρώτη. Οι τελικοί αρχίζουν και το πρώτο σερβίς… είναι εδώ! Ο Θρύλος υποδέχεται σήμερα το απόγευμα, στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο τελικό της Volleyleague, για το βόλεϊ Ανδρών! Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι, για να κάνουν το πρώτο βήμα, προς έναν ακόμη τίτλο, στη μακρά ιστορία τους. Δεν είναι και λίγα τα 29 πρωταθλήματα, τα οποία μετράει η ομάδα του Ολυμπιακού, έως τώρα. Θέλει, πλέον, να τα κάνει 30!

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει δύο νίκες, για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (12/7) στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19:00 στο Ρέντη, αφού οι Πειραιώτες έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

«Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ δυνατή, δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο και να φέρουμε την κούπα στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα μας λείψουν πολύ και αύριο αλλά θα παίξουμε και για αυτούς, γιατί θέλουμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Βουλκίδης, δίνοντας το σύνθημα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ???? ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ ???? Volleyleague ???? Final 1 ???? 19:00 ???? ΕRT Sports ???? Rentis "Melina Merkouri" #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Volleyball #VolleyballMen #Volleyleague #Winmasters #WePlay #Finals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης