Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μία συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Μία συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 22:51

Συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού ζήτησε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ για το χαμένο πρωτάθλημα. «Παίξαμε καλά για 1,5 σετ και είχαμε κρατήσει την τακτική μας και παίζαμε σωστά. Στο φινάλε του 2ου σετ δεν είχαμε φρεσκάδα και δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει πριν τον αγώνα. Δεν βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στον αγώνα και πιστεύω πως αν είχαμε καθαρό μυαλό πνευματικά η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Είναι δεδομένο ότι οφείλουμε μια συγνώμη γιατί δεν βγάλαμε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το 2ο σετ και δεν παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο της ομάδας.

Μερίδιο και ευθύνη για την εικόνα αυτή έχει και η περίοδος που περάσαμε, με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία μας επηρέασε όπως και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα με ορισμένους παίκτες τα οποία δεν θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω.

Όμως τα παραπάνω, δεν αποτελούν δικαιολογίες, η διοίκηση μέχρι σήμερα έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσουμε στους τελικούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μια συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήθελε τόσο πολύ το πρωτάθλημα και δεν μπορέσαμε να του δώσουμε αυτή την ικανοποίηση», ήταν τα λόγια του προπονητή του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης