Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πελεκούδα τι ξεφτίλας είσαι; Τιμωρήστε τον τώρα!

Πελεκούδα τι ξεφτίλας είσαι; Τιμωρήστε τον τώρα!
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 21:19

Η στέρηση είναι άσχημο πράγμα. Ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα στο βόλεϊ μετά από δεκατέσσερα χρόνια. Ούτε δικαιολογίες αναζητήσαμε, κάναμε την αυτοκριτική μας, οι αθλητές μας αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ότι θα το πανηγύριζαν πως και πως αυτό το πρωτάθλημα, ήταν αναμενόμενο. Ξέρεις τι είναι να μη σηκώνεις κεφάλι πουθενά; Να είσαι τελειωμένος σε όλα τα σπορ και να σου έρχεται ένα πρωτάθλημα στο βόλεϊ μετά από τόσα χρόνια;

Μαζεύτηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Λεωφόρου για να πανηγυρίσουν. Μέσα σε αυτούς τους πανηγυρισμούς, πρωταγωνιστές και οι αθλητές του Παναθηναϊκού.

Κυκλοφορεί ένα βίντεο σε οπαδική σελίδα στο εξωτερικό, που παρουσιάζει τον Παναγιώτη Πελεκούδα, τον κεντρικό του Παναθηναϊκού να έχει την ντουντούκα των οργανωμένων και να αρχίζει να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού, του Πειραιά και των μανάδων μας! Ο Πελεκούδας δεν είναι ένας απλός αθλητής. Είναι πρόεδρος των αθλητών βόλεϊ και η ξεφτίλα του είναι τεράστια. Κανένα ήθος απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας; Απέναντι στους συναθλητές σου, «μάγκα» Πελεκούδα.

Μια συγνώμη δεν φτάνει. Να παραιτηθείς πρέπει αν έχεις τσίπα πάνω σου και φυσικά να τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα. Φανταστείτε να ήταν αθλητής του Ολυμπιακού αυτός τι θα είχε γίνει. Κάποτε φωτογραφήθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού με οργανωμένους και έγινε… επανάσταση.

Τώρα είναι Δευτέρα και θα ξημερώσει Τρίτη. Ξεφτίλα ρε Πελεκούδα, ντροπή. Όλοι κρίνονται όμως από τις πράξεις τους. Ότι κάποτε παρακάλαγες να έρθεις στον Ολυμπιακό δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Μπορεί να σου έμεινε και αυτό απωθημένο, ποιος ξέρει…

Διαβάστε επίσης