Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ξεφτίλα από Πελεκούδα! Δείτε τι δήλωσε! (photo)

Νέα ξεφτίλα από Πελεκούδα! Δείτε τι δήλωσε! (photo)
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 15:56

Φαντάζομαι όλοι έχετε δει το θέμα με το βίντεο σε οπαδική σελίδα στο εξωτερικό, που παρουσιάζει τον Παναγιώτη Πελεκούδα να έχει την ντουντούκα των οργανωμένων και να αρχίζει να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού, του Πειραιά και των μανάδων μας!

Το θέμα, όπως είναι λογικό, πήρε μεγάλες διαστάσεις. Λογικό είναι, έτσι! Μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι αθλητής και πρόεδρος του σωματείου των αθλητών βόλεϊ και δεν νοείται να βρίζει χυδαία. Προσπάθησε να το... συμμαζέψει κάπως, ζήτησε συγνώμη, ωστόσο εμείς δεν ξεχνάμε.

Πάντως, ο ίδιος ο αθλητής του Παναθηναϊκού δίνει και συνέχεια! Μιλάμε για νέα ξεφτίλα! Βγήκε και μίλησε σε εφημερίδα της Πάτρας και προσπάθησε να το δικαιολογήσει! Προσπάθησε να βγει από πάνω! Να τρελαίνεσαι!

Δείτε τι είπε: «Αυτή η τρέλα με τα οπαδικά πρέπει να τελειώσει. Αλλά και η λογοκρισία. Όταν σου βρίζουν τη μάνα χιλιάδες κόσμος να μην πειράζει, αλλά όταν λες ένα οπαδικό σύνθημα να πειράζει. Ας χαλαρώσουμε λίγο όλοι και να μην κοιτάζουμε τις ζωές των άλλων».

Έκανε λόγο για λογοκρισία! Ο Πελεκούδας που ξεκίνησε υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού και των μανάδων μας, κάνει λόγο για λογοκρισία! Τον πείραξε που τον έκρινε ο κόσμος για τη χυδαία ενέργειά του!

Σώπα, ρε Πελεκούδα! Λίγη τσίπα δεν έχεις; Δεν έπρεπε να πειράξει δηλαδή το σύνθημα που φώναζες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;

Σταμάτα να μιλάς, τα κάνεις χειρότερα! Ας έμενες μόνο στη συγνώμη.

Διαβάστε επίσης