Ντουντούκα
Έτοιμοι. Πίστη στην ομάδα και μπορούμε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα

«Ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:44

Στην πρώτη ομάδα του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών «ανέβηκαν» δύο αθλητές από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, μία απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Πρόκειται για τον Αποστόλη Στράτο και τον Θοδωρή Δορδοκίδη.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ένταξη δυο νεαρών αθλητών που προέρχονται από την Ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου μας, στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Πρόκειται για τον ακραίο Αποστόλη Στράτο (ημ. γέννησης, 17/5/2002), ο οποίος έχει αγωνιστεί από την ηλικία των 9 ετών σε όλα τα τμήματα της ερυθρόλευκης Ακαδημίας και τον κεντρικό Θοδωρή Δορδοκίδη (ημ. γέννησης, 8/10/2001) ο οποίος εντάχθηκε την περσινή σεζόν στο τμήμα των Εφήβων», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Ο Αποστόλης Στράτος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξη μου στην ανδρική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω η παρουσία μου στην αντρική ομάδα να αποτελέσει κίνητρο και για τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού για να διεκδικήσουν το όνειρο της συμμετοχής στην πρώτη ομάδα».

Ο Θοδωρής Δορδοκίδης με τη σειρά του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πραγματοποιώ ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι ένα δύσκολο βήμα αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης