Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερη νίκη οι Νεανίδες

Δεύτερη νίκη οι Νεανίδες
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 19:04

Τη δεύτερη νίκη τους με 3-0 σετ (25-16, 25-15, 25-15) πανηγύρισαν οι Νεανίδες του Ολυμπιακού την Κυριακή (26/10) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αίολο-Ταύρο για την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Νεανίδων. Στην επόμενη αναμέτρησή τους, τα κορίτσια θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (1/11) στην Αργυρούπολη την ομώνυμη ομάδα.

Τα σετ: 25-16 (25’), 25-15 (27’), 25-15 (27’)

Η σύνθεση της ομάδας του Ολυμπιακού (Μανώλης Ζωγραφάκης): Ατεσόγλου, Διόλη, Μερακλή, Σουφλέρη, Μαραβέλια, Γεροντάτη, Παυλοπούλου, Συρίγου, Ρέκα, Σακελλαρίου, Δημοπούλου, Συριστατίδη, Ανδρέου -λ, Στεργίου –λ

Η Βασιλική Συρίγου, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Στο σημερινό παιχνίδι δείξαμε από την αρχή σοβαρότητα και συγκέντρωση, καταφέρνοντας να νικήσουμε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο . Όλες παλέψαμε για την ομάδα με ανιδιοτέλεια και αυτό στο τέλος κάνει τη διαφορά . Θεωρώ ότι η φετινή ομάδα είναι πολύ δεμένη τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο και γι’αυτό είμαι σίγουρη πως θα ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε, ξεκινώντας πάντα με τη σωστή δουλειά που γίνεται στη προπόνηση.

Αισθάνομαι αρκετά συγκινημένη που επέστρεψα στο γήπεδο, ενώ σε όλη αυτή τη δύσκολη για εμένα περίοδο είχα διαρκώς τη στήριξη από τα κορίτσια και τους προπονητές μου. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να επανέλθω μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να βοηθήσω και πάλι την ομάδα μου μετά από τόσο καιρό».

Διαβάστε επίσης