Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση στα ημιτελικά

Πρόκριση στα ημιτελικά
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 - 21:30

Την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών της Ένωσης ΕΣΠΕΔΑ πανηγύρισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού την Τετάρτη (28/10) στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας (Σελεπίτσαρι), όπου επικράτησαν του Αστέρα Νίκαιας με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Αντώνη Βουρδέρη μπορεί να βρέθηκε πίσω με 1-0 στα σετ (25-23), ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με τρία συνεχόμενα νικηφόρα σετ (14-25, 21-25, 22-25) πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα της Αρμενικής σε νοκ αουτ αναμέτρηση για μια θέση στον τελικό.

Ολυμπιακός (Αντώνης Βουρδέρης): Σταφυλοπάτης, Σγουρος, Ηλιακόπουλος, Γεωργόπουλος, Κανέλλης, Δορδοκίδης, Σαπουτζής, Μπαραμπάτης, Χατζηκλιμανόγλου, Στράτος Α., Στράτος Θ., Χασμπάλα

Ο Αποστόλης Στράτος δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Η ομάδα του Αστέρα Νίκαιας μας ήταν ήδη γνωστή, καθώς αναμετρηθήκαμε ξανά και στην πρώτη αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος, οπότε σε μεγάλο βαθμό ξέραμε τι να περιμένουμε. Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή που οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη και αυτό μας στοίχισε το πρώτο σετ. Παρόλα αυτά, η ηρεμία και η αποφασιστικότητα που δείξαμε στα επόμενα τρία σετ οδήγησαν στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι είναι με την ομάδα της Αρμενικής, παιχνίδι εξίσου σημαντικό και κρίσιμο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ξανά τον καλύτερο μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης