Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βουλκίδης: «Να μας δείξουν τον σεβασμό που μας αρμόζει!»

Βουλκίδης: «Να μας δείξουν τον σεβασμό που μας αρμόζει!»
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 - 18:59

Ο Θοδωρής Βουλκίδης και ο Δημήτρης Ριζόπουλος μιλούν για το λάθος του να διακοπούν εκ νέου τα ερασιτεχνικά αθλήματα! Η κατάσταση θα είναι τρομερά δύσκολη, για όλους τους αθλητές, σε όλους τους συλλόγους…

Η δήλωση του Θοδωρή Βουλκίδη: «Δεν είμαι ειδικός στο θέμα του κορονοϊού και για αυτό όλο το προηγούμενο διάστημα λειτουργώ με βάσει τις οδηγίες των επιστημόνων και των αρμόδιων φορέων. Ελπίζω ότι θα μας επιτρέψουν να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αφού με θέληση και προσοχή μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν αποτελεί λύση να κλειστούμε στο σπίτι μας για πολλούς λόγους. Εκατοντάδες αθλητές και πολλές οικογένειες ζουν από το άθλημά μας. Παράλληλα σε περίπτωση διακοπής θα επηρεαστεί και η πορεία της Εθνικής ομάδας η οποία διεκδικεί την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού οι διεθνείς αθλητές δεν θα έχουμε ρυθμό από τους αγώνες με τους συλλόγους μας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Περιμένουμε από την Πολιτεία να μας δείξει τον σεβασμό που μας αρμόζει. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση, όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Η δήλωση του Δημήτρη Ριζόπουλου: «Βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση λόγω του κορονοϊού. Εμείς σαν αθλητές θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αφού στο ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος θα βρεθούμε αντιμέτωποι με δυο προβλήματα.

Το ένα θα είναι το οικονομικό και το άλλο ότι θα επηρεαστεί η φυσική μας κατάσταση, από την έλλειψη αθλητικής δραστηριότητας. Όλοι μας είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και όλες τις οδηγίες ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κανονικά.

Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα ας μείνουμε ενωμένοι και ας δουλέψουμε σαν ομάδα με σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης