Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να μας δοθεί το δικαίωμα να γυρίσουμε στη δουλειά μας»

«Να μας δοθεί το δικαίωμα να γυρίσουμε στη δουλειά μας»
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 - 18:52

Σε προσωπική δήλωση με την οποία ζητάει από τους αρμόδιους να επιτρέψουν στα ερασιτεχνικά αθλήματα να επιστρέψουν στη δουλειά τους, προχώρησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης. Αναλυτικά «Καταλαβαίνω απόλυτα όπως όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το βόλεϊ ότι οι μέρες που περνάμε είναι πραγματικά δύσκολες και υγειονομικά εξαιρετικά κρίσιμες. Είμαστε από τους πρώτους που αισθάνονται το μέγεθος της ατομικής ευθύνης και το πόσο σημαντικό είναι να μην εξαπλωθεί αυτός ο ιός που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Επίσης καταλαβαίνω ότι όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές το να μιλάμε για αθλητισμό ίσως σε κάποιους να φαίνεται αστείο, όμως είναι πολύ σημαντικό να αναζητάμε την ελπίδα και να προσπαθούμε με ασφαλή τρόπο να συνεχίσουμε να ζούμε.

Περάσαμε από το πρώτο lockdown σαν χώρος εξαιρετικά δύσκολα και μετά από πολύ δουλειά καταφέραμε να έρθουν οι αθλητές και οι αθλήτριες σε ένα πολύ καλό επίπεδο για να μπορέσουν να αποδώσουν στην δουλειά τούς που είναι καθημερινή και πολύωρη αλλά και να μην κινδυνεύουν από σοβαρούς τραυματισμούς.

Όταν λοιπόν μετά από τόσο σκληρή δουλειά μας αναγκάζουν να απέχουμε πάλι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τούς αγώνες και πόσο μάλλον από τις προπονήσεις είναι σαν να μας «σκοτώνουν» σωματικά και ψυχολογικά. Δεν είναι δυνατόν να πατήσεις ένα κουμπί και το σώμα να επανέλθει μετά από τόση αποχή, δεν είναι δυνατόν να μπορείς να είσαι σε υποτυπώδη καλή κατάσταση χωρίς έστω να προπονείσαι στο γήπεδο.

Με πολύ μεγάλο σεβασμό για την ΥΓΕΙΑ που είναι το υπέρτατο αγαθό, με σεβασμό στις τεράστιες δυσκολίες που όλοι λιγότερο ή περισσότερο βιώνουμε ζητάμε να μας δοθεί το δικαίωμα να γυρίσουμε στη δουλειά μας, στους χώρους όπου ανήκουμε και στους οποίους έχουμε αποδείξει ότι τηρούμε ευλαβικά και χωρίς καμία έκπτωση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Διαβάστε επίσης