Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χριστοδούλου: «Οι αθλητές ανήκουν στα γήπεδα!»

Χριστοδούλου: «Οι αθλητές ανήκουν στα γήπεδα!»
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 - 21:07

Με λόγια καρδιάς, λόγια αγάπης, για τον αθλητισμό και για το βόλεϊ εν προκειμένω, η αρχηγός του Θρύλου, στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου, μιλάει για την απουσία, από την ενεργό δράση και για την πανδημία…

«Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό, θυμάμαι ένα παιδί γεμάτο όνειρα για το μέλλον, ένα παιδί που έμπαινε το γήπεδο και ένιωθε χαρούμενο, ολοκληρωμένο.

Τα χρόνια περάσανε, κάποια όνειρα γίνανε πραγματικότητα, μια διαδρομή γεμάτη όμορφες στιγμές αλλά και πολλές δυσκολίες, γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός. Αλλά σε κάθε δυσκολία ή αγνή αγάπη για όσα κάναμε, τα όνειρα που είχαμε ήταν εκεί και μας κράταγαν, μας πείσμωναν.

Τους τελευταίους 8 μήνες, τα όνειρα παγώσανε, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα, η αγανάκτηση είναι λίγα από αυτά που νιώθουμε έντονα εμείς οι αθλητές.

Ο χρόνος που επενδύσαμε σε αυτό, οι θυσίες που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά άξιζαν; Η σημερινή κατάσταση κι η αναγκαστική παύση των προπονήσεων και των αγώνων μας, ορθώνει μπροστά μας ένα τοίχος που δε αφήνει τίποτα να φανεί μπροστά, πέρα από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο που αφορά εμάς ως αθλητές, ως ανθρώπους, τη ζωή μας το μέλλον μας και το άθλημα μας.

Οι αθλητές ανήκουν στα γήπεδα και εκεί πρέπει να γυρίσουμε. Με την πειθαρχία που είναι ένα στοιχείο που όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει τρόπος ζωής, αλλά και με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων σεβόμενοι όσα συμβαίνουν γύρω μας, ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα στην πραγματικότητα μας.

Ο χρόνος περνάει και σίγουρα όχι υπέρ μας», ήταν τα λόγια της αρχηγού στο Olympiacos e-mag, η οποία δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη δράση.

Διαβάστε επίσης

Γιώτα: «Δυσάρεστη περίοδος…»

Γιώτα: «Δυσάρεστη περίοδος…»

Η βολεϊμπολίστρια του Θρύλου εξέφρασε τον προβληματισμό της, για την παράταση της απραξίας, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…