Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το λουκέτο, έστειλε την Χριστοδούλου στην Τουρκία!

Το λουκέτο, έστειλε την Χριστοδούλου στην Τουρκία!
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 20:48

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται… «διασωληνωμένος» και η πόρτα που έχει ανοίξει για τους πρωτοκλασσάτους αθλητές, τους δίνει μια δίοδο για να γλυτώσουν ότι μπορούν από την χαμένη αυτή χρονιά.

Σίγουρα μια από τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις είναι και αυτή της αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Στέλλας Χριστοδούλου. Η πολύπειρη πασαδόρος ανακοινώθηκε από την Αϊντίν, σήμερα το απόγευμα, για το υπόλοιπο της σεζόν στην Τουρκία και εκεί θα είναι συμπαίκτρια της Ανθής Βασιλαντωνάκη.

Ο Ολυμπιακός βλέποντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή βούληση, από την πολιτεία, για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών, έδωσε την συγκατάθεσή του στην Χριστοδούλου, να υπογράψει στην Αϊντίν, η οποία όπως υπενθυμίζουμε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Στο εξωτερικό έχουν βρει ήδη συμβόλαιο αρκετές ελληνίδες αθλήτριες και το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Το μεγάλο ερωτηματικό όμως βρίσκεται στην επόμενη σεζόν (μιας και η φετινή είναι ήδη χαμένη), αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσες ομάδες θα καταφέρουν να επιβιώσουν αλλά και πόσες αθλήτριες και αθλητές θα αναγκαστούν να αναζητήσουν τα προς το ζην μακριά από τον αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης