Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου!

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου!
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 00:15

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου στην ΕΟΠΕ! Μετά από τηλεδιάσκεψη αρκετών ωρών, περίπου 3,5, ανακοίνωσαν αυτό που έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες από τη ΓΓΑ, δηλαδή η επιστροφή στις προπονήσεις για τη Volley League Γυναικών!

Δείτε την ανακοίνωση, έτσι για την ιστορία: «Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού».

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την Ομοσπονδία και κανείς δεν βγήκε σοφότερος από τη σύσκεψη που εξελίχθηκε σε θέατρο του παραλόγου! Σε μία μαραθώνια διαδικασία που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, είχαμε ευθείες βολές της Ομοσπονδίας προς τα σωματεία για υποβιβασμούς και πρόστιμα!!

Είχαμε σωματεία που μέχρι χθες υποστήριζαν για συνέχιση των πρωταθλημάτων, αλλά με εγγυήσεις όσον αφορά τις ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης, και επηρεασμένα από το μπούλινγκ της Ομοσπονδίας, υπαναχώρησαν!

Υπήρχαν και σωματεία που παρέμειναν σταθερά στις απόψεις τους, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, η ξεκάθαρη θέση του οποίου είναι ότι για την καυτή πατάτα κανείς δεν διαβεβαιώνει τα σωματεία ότι θα ξεκινήσει και θα τελειώσει το πρωτάθλημα και υπό ποιες συνθήκες. Άλλωστε, οι ημερομηνίες είναι πολύ στενές.

Το ρίσκο βαραίνει μόνο τις ομάδες, γιατί αν δεν ξεκινήσει και αν δεν τελειώσει, η Πολιτεία και η Ομοσπονδία δεν θα έχουν καμία συνέπεια, τη στιγμή που τα σωματεία θα έχουν ματώσει.

Τώρα, οι σύλλογοι θα πρέπει είτε να κλείσουν την πόρτα στους αθλητές που έχουν εξασφαλισμένες προτάσεις από το εξωτερικό, ή να πάρουν το ρίσκο να τους κρατήσουν, να τους πληρώνουν χωρίς να γνωρίζουν αν και πότε θα παίξουν και πότε θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει την ευκαιρία στις αθλήτριες του οι οποίες θέλουν να εξασφαλιστούν οικονομικά και αγωνιστικά να μελετήσουν τις προτάσεις τους και να αποφασίσουν οι ίδιες για το μέλλον τους.

Άλλωστε, ήδη μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που είναι αλλοιωμένο, καθώς αλλιώς ξεκίνησαν οι ομάδες και αλλιώς θα συνεχίσουν. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις πρώτες θέσεις, αλλά και για εκείνες του υποβιβασμού.

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που έχει υποβαθμιστεί εντελώς από την αδράνεια της Πολιτείας και της Ομοσπονδίας το τελευταίο δίμηνο. Και για το οποίο συζήτησαν τόσες ώρες για να ανακοινώσουν αυτό που ήδη έχει ανακοινωθεί από τη ΓΓΑ! Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα…

Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα…

Δεν είναι… τερτίπια του Θρύλου, το να παίξει με τις νεανίδες, αν χρειαστεί, στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών. Είναι η ΜΟΝΗ σοβαρή αντιμετώπιση, σε μία… αλλοιωμένη κατάσταση!