Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τζάμπα τα πανό, ε; Πάλι η κυβέρνηση… σωτήρας;

Τζάμπα τα πανό, ε; Πάλι η κυβέρνηση… σωτήρας;
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 14:23

Σας ενημερώσαμε χθες, για το νέο περιστατικό, το οποίο φέρνει τον ΠΑΟΚ… ΞΑΝΑ κάτω από τη… φτερούγα προστασίας της κυβέρνησης! Κάποτε, προ ολίγου καιρού, είχαμε ζήσει και την τρομερή ιστορία με την ντροπολογία, η οποία… κράτησε, επί τοις ουσίας, τον ΠΑΟΚ στην πρώτη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Χάρη σε εκείνη την παρέμβαση, τότε, της κυβέρνησης, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε βρεθεί μπλεγμένος και καταδικάστηκε, για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο, εκείνος της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, το οποίο ακόμη… σέρνεται, μάλιστα, είχε… παραμείνει τότε, στη Σούπερ Λιγκ!

Και τώρα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι ξανά απολογούμενος, μέσω του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, για την παραβίαση της καραντίνας από τον Ντεσποτόφσκι, έρχεται η ενέργεια Μαυρωτά, για την οποία σας ενημερώσαμε χθες. Να ζητήσει, δηλαδή, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας να εξαιρούνται από την 7μερη καραντίνα οι αθλητές που επιστρέφουν από το εξωτερικό… Και όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι για… τιμωρία, για αυτό ακριβώς το θέμα!

Φαίνεται πως οι… μονίμως αδικημένοι, από το… καθεστώς της Αθήνας… τζάμπτα τα κρεμάγανε τα πανό στην Τούμπα. Τζάμπα κάθονταν και έγραφαν, πράγματα που… δεν ισχύουν, για τις εντυπώσεις και μόνο. Γιατί την ώρα που οι Παοκτζήδες φωνάζουν, για το… καθεστώς της Αθήνας και την ώρα που ο κάθε Γκαγκάτσης χωρίζει, με την πρώτη ευκαιρία, την Ελλάδα στα… δύο, για χάρη του ΠΑΟΚ, ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να δέχεται προκλητική εύνοια, σε πολλά, πολλά, πολλά θέματα! Το ένα πιο σοβαρό από το άλλο…

Η ιστορία γράφει, όμως και οι πράξεις μένουν. Όπως και ο ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας σε αυτό το μοτίβο, το οποίο επαναλαμβάνεται τώρα, με το θέμα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και του Ντεσποτόφσκι και την παρέμβαση Μαυρωτά, πάνω που το θέμα είναι σε εξέλιξη, θα μείνει στην ιστορία ως η… ομάδα της κυβέρνησης!

Θυμίζουμε:

Διαβάστε επίσης