Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν… αδειάζονται μεταξύ τους, πως να… συμφωνήσουν με άλλους;

Όταν… αδειάζονται μεταξύ τους, πως να… συμφωνήσουν με άλλους;
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 13:22

Ο προγραμματισμός της Volleyleague υπαγόρευε, από την αρχή, ότι τα ματς θα γίνονται με τη συχνότητα, η οποία παρατηρείται τώρα, στη διεξαγωγή τους, εφόσον υπήρχε πρόβλημα με τον κορονοϊό, διακοπή και ανάγκη να προχωρήσουν γρήγορα οι αγωνιστικές, μετά από επανέναρξη. Τετάρτη-Σάββατο, Πέμπτη-Κυριακή, Τετάρτη-Κυριακή και πάει λέγοντας. Μιλάμε, φυσικά, για έναν συμφωνημένο προγραμματισμό, με βάση τις συνθήκες που μπορεί να διαμορφώνονταν, στο πρωτάθλημα βόλεϊ, στον οποίο είχαν δώσει οι ομάδες το ΟΚ και για τον οποίο, τώρα, ο Παναθηναϊκός… φωνάζει, ίσως και… απλά, για να φωνάξει! Αποφάσισαν, δηλαδή, ξαφνικά, Γενάρη μήνα, ότι… δεν τους αρέσει αυτό!

Ενώ ο Παναθηναϊκός, λοιπόν είχε συμφωνήσει, μέσω του εκπροσώπου του, στο πρόγραμμα της Volleyleague, στον αγωνιστικό προγραμματισμό, ο οποίος είχε συζητηθεί και κριθεί σωστός, ώστε να προχωρήσει η διοργάνωση με αυτόν, ήρθε τον Ιανουάριο, σε μία συνδιάσκεψη που είχε αποκλειστικό θέμα, το υγειονομικό πρωτόκολλο, να θίξει μέσω του προπονητή του, Ανδρεόπουλου, το θέμα του προγράμματος! Χαρακτήρισε, ούτε λίγο, ούτε πολύ… άσχετους όσους έκαναν τον προγραμματισμό, ή συμφώνησαν σε αυτόν, αδειάζοντας, επί τοις ουσίας ΚΑΙ τον εκπρόσωπο των «πρασίνων», ο οποίος είχε συμφωνήσει σε αυτό, πριν από λίγους μήνες! Και τώρα, ξαφνικά, θυμήθηκε ο Παναθηναϊκός να βγάλει αντίδραση, για το πρόγραμμα της Volleyleague, επειδή… κάτι δεν του έκατσε καλά!

Αλλά τι να περιμένει κανείς. Από… αυτοααναιρέσεις και… αυτοαδειάσματα, άλλο τίποτα, εκεί στον Παναθηναϊκό! Μιλάμε για έναν σύλλογο, του οποίου… πάγια θέση είναι το… να μην κάνει ενστάσεις (όπως είχε πει ο ίδιος ο Μαλακατές), την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν κάνει… συνώνυμη του συλλόγου τους, αυτή την πρακτική!

Με το «καλημέρα» αρνητική δημοσιότητα!

Ο δε ΠΑΟΚ και αυτός έθιξε το θέμα του προγράμματος. Μιλάμε για τον ίδιο ΠΑΟΚ, ο οποίος έβγαζε ανακοινώσεις από τον Νοέμβριο, χαιρετίζοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας, για lockdown και ζητούσε… πρόωρο λουκέτο, για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, τη στιγμή που όλες οι ομάδες του συνεταιρισμού του ελληνικού βόλεϊ, είχαν δεσμευτεί να τηρούν αυστηρά και απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, το παραβίασε, με τη γνωστή υπόθεση Ντεσποτόφσκι και πυροδότησε όλη αυτή την κουβέντα, γύρω από τη διοργάνωση! Ο ίδιος ΠΑΟΚ, ο οποίος έφερε τη Volleyleague στο επίκεντρο, με το… «καλημέρα», αλλά για τους λάθος λόγους!

Αν από την πρώτη αγωνιστική παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο, παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αλλά και… διαφωνίες για πράγματα ήδη συμφωνηθέντα, πόσο δύσκολο νομίζει κανείς ότι θα είναι, για την Πολιτεία, να βάλει ξανά… λουκέτο, στον αθλητισμό και να παύσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις… Μήπως, στο βάθος, δεν… πολυχαλάει και ορισμένους, αυτή η προοπτική; Τον Ολυμπιακό σίγουρα τον… χαλάει, η ιδέα, γιατί θέλει να παίξει!

Διαβάστε επίσης

Μονίμως στην… αβάντα!

Μονίμως στην… αβάντα!

Οι… αδικημένοι του ελληνικού αθλητισμού βλέπουν ΞΑΝΑ το… «καθεστώς της Αθήνας» να τους απονέμει άλλη μία… «κρατική χάρη».