Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποκαλύψεις Δαλέζιου για τον ύποπτο ρόλο των Ομοσπονδιών!

Αποκαλύψεις Δαλέζιου για τον ύποπτο ρόλο των Ομοσπονδιών!
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 18:43

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Μίλωνα άφησε αιχμές κατά ορισμένων προέδρων Ομοσπονδιών.

Κάνει αναφορά για «Λύκους» που επιλέγουν «σκοτεινά μονοπάτια» , ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει ξεκινήσει ήδη η συλλογή στοιχείων για τον τρόπο με τον οποίο δρουν.

Όπου «λύκους» αναφέρεται στις Ομοσπονδίες, ενώ σχετικά με την αναμπουμπούλα είναι ο κορονοϊός και τα προβλήματα που δημιούργησε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα και η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας που διήρκεσε 2,5 μήνες περίπου.
Από κει και πέρα θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα σημαντικό ζήτημα σχετικά την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στον ελληνικό αθλητισμό.

Λένε ότι στην αναμπουμπούλα, ο Λύκος χαίρεται. Διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό ότι ορισμένοι πρόεδροι Ομοσπονδιών με πρόσχημα την, ούτως ή άλλως σοβαρή, κατάσταση ελέω πανδημίας, μετατρέπονται σε Λύκους που επιλέγουν σκοτεινά μονοπάτια για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ορισμένοι
παράγοντες αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να διοικήσουν με γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος. Λειτουργούν με κίνητρο την εξυπηρέτηση κάποιων ή για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.

Εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις και επιδίδονται σε αλισβερίσια και παιχνιδάκια, εκφράζοντας παρασκηνιακά διαρκώς διαφορετικές απόψεις οι οποίες δεν διέπονται από σταθερότητα και σοβαρότητα.

Καλούμε όλους όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτές τις πρακτικές να σταματήσουν τον "υπόγειο" εμπαιγμό απέναντι σε αθλητές και σωματεία.
Να γνωρίζουν ότι είμαστε σε διαδικασία συλλογής στοιχείων που θα αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο δρουν και ότι θα επανέλθουμε σύντομα...»

Διαβάστε επίσης