Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρατάνε κρυφό κρούσμα κορονοϊού!

Κρατάνε κρυφό κρούσμα κορονοϊού!
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 00:38

Την ώρα που γίνεται τεράστια προσπάθεια από τις ομάδες τις volley league γυναικών να επανεκκινήσει το κορυφαίο γυναικείο πρωτάθλημα σύμφωνα πάντα με αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα που συμπεριλαμβάνουν εβδομαδιαία τεστ σε αθλήτριες και προπονητές η πολιτεία αμφισβητεί την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων κρατώντας στον πάγο τις ελπίδες.

Στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν ομάδες που (προφανώς) δεν τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και αποκρύπτουν στοιχεία που στο τέλος ίσως γυρίσει μπούμερανγκ.

Άξιο αναφοράς είναι περιστατικό με θετικό κρούσμα σε ομάδα της Α1 γυναικών όπου ενώ είναι σε γνώση της ομάδας τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα δεν έχει ανακοινωθεί ( όπως υποχρεούται ό σύλλογος) θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια αθλητριών αλλά και του πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια δεν λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις αλλά δεν έχει γίνει ανίχνευση επαφών στην ομάδα όπως είναι το πρωτόκολλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθλήτρια σχετίζεται με τα γνωστά επιβεβαιωμένα κρούσματα της ομάδας αντρών της Κηφισιάς.

ΥΓ. Υπάρχει και δεύτερη αθλήτρια θετική αλλά αγωνίζεται σε ομάδα της pre league ενώ στην ίδια παρέα βρέθηκαν και άλλες αθλήτριες της volleyleague γυναικών!

Πηγή: volleyland.gr

Διαβάστε επίσης