Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ντέρμπι σε λίγες μέρες, στα κόκκινα!

Δύο ντέρμπι σε λίγες μέρες, στα κόκκινα!
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 11:19

Η αρχή γίνεται από αύριο, Κυριακή! Στις 20:00 ο Θρύλος παίζει εκτός έδρας και δη στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι, τα οποία έχει στο πρόγραμμά του, στη Volleyleague Ανδρών! Ο Θρύλος έχει δύο ματς, το ένα μετά το άλλο, στα… κόκκινα, καθώς προχωράει με τις υποχρεώσεις του, στο πρωτάθλημα, με στόχο, φυσικά, το να το κατακτήσει!

Για την 6η αγωνιστική, λοιπόν, ο Θρύλος έχει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και… αφού περάσει νικηφόρα, από εκεί, έχει, «καπάκι» τον Παναθηναϊκό, στο Ρέντη! Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, για τους παίκτες του Καζάζη, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο, όχι απλώς να χαλαρώσουν, αλλά ούτε για να ανασάνουν…

Από τις 31/1 πάμε, κατευθείαν, στις 3/2, σε νέο μεγάλο ματς. Από το ένα ντέρμπι στο άλλο. Και αποδεικνύεται πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο και πως μπροστά υπάρχουν δύσκολες υποχρεώσεις. Η ομάδα παραμένει «στα κόκκινα» και δεν επαναπαύεται.

** Και τα δύο ματς θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης

Έπεσαν οι μάσκες, κύριε Καραμπέτσο!

Έπεσαν οι μάσκες, κύριε Καραμπέτσο!

Ο ελληνικός αθλητισμός δεν είναι… υπόθεση ενός. Και ο Ολυμπιακός δεν είναι… ομαδούλα, να… χορεύει όπως χτυπάει παλαμάκια, ο κάθε παράγοντας. Είναι Σύλλογος μεγαλειώδης!