Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε και Νικολάκη!

Ανακοίνωσε και Νικολάκη!
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021 - 14:59

Συνεχίζει την ενίσχυσή του, ο Θρύλος, στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών! Μετά την προσθήκη του Ανδρέα Ανδρεάδη, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την έλευση, στο λιμάνι του Δημήτρη Νικολάκη! Ο Έλληνας πασαδόρος ανακοινώθηκε από τον ΟΣΦΠ και έρχεται να ενισχύσει την ομάδα, με την εμπειρία του, την ταχύτητά του, στη σκέψη και στην εκτέλεση της πάσας και ο Θρύλος είναι έτοιμος για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Νικολάκη. Ο Έλληνας πασαδόρος (ημ. γέννησης, 28/1/1980) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Νικολάκης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η εμπειρία να αγωνιστείς σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο ήταν κάτι το οποίο ήθελα να το δοκιμάσω. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε.

Η ομάδα μου πλέον δείχνει ότι έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, το απέδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής σεζόν».

Διαβάστε επίσης