Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καζάζης: «Κρατάμε τη νίκη»

Καζάζης: «Κρατάμε τη νίκη»
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - 18:05

Για τη νίκη του Ολυμπιακού, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας μίλησε ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος τόνισε πως από τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του κρατάει μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Φίλιππο Βέροιας. Παρότι είχε απουσίες σήμερα έπαιξε ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι. Νομίζω ότι το πρώτο σετ το δικαιούταν και το κέρδισε πάρα πολύ δίκαια.

Από κει και πέρα, εμείς έχουμε διάφορα θέματα και προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό και πώς θα προσαρμοστούμε και θα παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα το ότι πήραμε τη νίκη είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και μάλιστα την καθαρή νίκη.

Αυτό που κρατάμε σίγουροι είναι οι τρεις βαθμοί και η εμφάνισή μας σίγουρα ήταν κακή. Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Από την άλλη είχαμε έναν αντίπαλο ο οποίος έπαιξε ελεύθερα παρά πολύ καλά παρά τις απουσίες. Η ομάδα είναι πολύ ταλαιπωρημένη αυτή την περίοδο και δυστυχώς προκύψανε και κάποιοι μυϊκοί τραυματισμοί.

Οπότε δεν έκανα κάποια διαχείριση, όσον αφορά να ξεκουράσω. Ήταν κάποια προβλήματα μυϊκά, σε συνδυασμό με το ότι 20 ημέρες η ομάδα ταλαιπωρήθηκε. Είχαν όλοι αθλητές κορονοϊό και καταλαβαίνεται ότι η προσαρμογή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν έχω κάνει κάποια διαχείριση για να ξεκουράσω, αλλά ήταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προκύψανε, από αυτό το σταμάτα-ξεκίνα, των αθλητών οι οποίοι φέτος έχουν στην κυριολεξία διαλυθεί από όλη αυτή την κατάσταση».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει υγιής και μακάρι να είναι υγιής, εννοείται. Εμείς προσπαθούμε μέρα με την μέρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας στο οποίο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης