Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπαθε… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, η ομάδα βόλεϊ! (video + photo)

Έπαθε… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, η ομάδα βόλεϊ! (video + photo)
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 12:58

Διαφορές που θυμίζουν… ποδόσφαιρο, μετράει, από τους αντιπάλους του, ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών! Ο Θρύλος, ο οποίος πέρα από την αγωνιστική απραξία, λόγω της διακοπής, είχε να παλέψει και τη δική του ατυχία, με το πλήγμα που δέχθηκε, λόγω κορονοϊού, στις τάξεις των αθλητών του, είναι εδώ και είναι ισχυρός, απέναντι σε ΟΛΟΥΣ! Ο Θρύλος έχει καταφέρει, από την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έπειτα, παρά τα πολλά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε, λόγω της πανδημίας, έχει καταφέρει και έχει μετατρέψει τη Volleyleague σε… Σούπερ Λιγκ!

Τι εννοούμε; Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα μπορεί να εξηγήσει, ξεκάθαρα, το τι θέλουμε να πούμε, με τον παραλληλισμό!

Γίνεται σαφές, πως με το… +9 από Φοίνικα Σύρου, το +12 από ΠΑΟ και το +14 από ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ έπαθε… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό! Και όχι άδικα, αφού μιλάμε για ομαδάρα…

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει «κωλοτούμπες»

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει «κωλοτούμπες»

Δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο (κληρώθηκε με το Μαρκόπουλο), παρότι η ΕΟΠΕ αρνήθηκε σκανδαλωδώς το αίτημά του για την αντικατάσταση των ξένων αθλητριών, ενώ μπορούσε να το δεχθεί!