Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να σηκώσει το 30ό μπροστά στον «πελάτη» του! (photo)

Να σηκώσει το 30ό μπροστά στον «πελάτη» του! (photo)
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 12:59

Ιστορική ημέρα αναμένεται η σημερινή, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 20:00 τον «πελάτη» Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Ρέντη και είναι έτοιμος για να σηκώσει, υποτάσσοντάς τον, το 30ό πρωτάθλημα της ιστορίας του! Ο Ολυμπιακός θέλει την 15η νίκη σε 16 αγώνες και το τρίποντο στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος φυσικά αποκτά άλλη διάσταση, εφόσον έρθει απόψε, μετά από νίκη, επί του «αιωνίου» αντιπάλου, Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 12 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Φοίνικα Σύρου, 14 από τον τρίτο Παναθηναϊκό και 15 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ. Έχει δώσει, έτσι, διαστάσεις… Σούπερ Λιγκ, στη βαθμολογία της Vollelyleague, όπου είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!

«Αυτά τα παιχνίδια πάντα έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στη βαθμολογία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα», είπε ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος ξέρει καλά πως το σημερινό ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο και θέλει η ομάδα του να είναι στο 100%!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ! ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!

** Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3!

Διαβάστε επίσης

«Δεν χαλαρώνουμε»

«Δεν χαλαρώνουμε»

Ο Έγκλεσκαλνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος...