Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτρεχε να κρυφτεί ο αντι-Ολυμπιακός Ρανγκέλ, ζητά τιμωρία ο Φοίνικας! (video)

Έτρεχε να κρυφτεί ο αντι-Ολυμπιακός Ρανγκέλ, ζητά τιμωρία ο Φοίνικας! (video)
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - 13:01

Πιπεράτες, αλλά και λιγάκι… κωμικές ήταν οι πληροφορίες που διέρρευσαν στον απόηχο της απαράδεκτης κίνησης του Ρανγκέλ, του Παναθηναϊκού, να φτύσει στο πρόσωπο τον Μπράουν του Φοίνικα Σύρου, μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να… φυγαδεύτηκε άρον-άρον, με μηχανάκι, από το γήπεδο, τρέχοντας στο ξενοδοχείο, για να… αποφύγει την οργή του Καναδού, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να τον έψαχνε στο νησί για τη… συνέχεια! Μάλιστα, ο Ρανγκέλ φέρεται να πήγε στο καράβι με… περιπολικό του λιμενικού, μην τυχόν και πέσει πάνω στον Μπράουν, που τον έψαχνε για να του… ζητήσει τον λόγο!

Να θυμίσουμε πως κάποτε ο Βραζιλιάνος είχε πουλήσει φθηνό οπαδισμό, με ακραίες τοποθετήσεις, εις βάρος του Ολυμπιακού. Βούτυρο στο ψωμί της… προπαγάνδας.

Καλύτερα, βέβαια, έτσι, αφού με τέτοια συμπεριφορά που έδειξε χθες στον Μπράουν, δεν θα είχε θέση στον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού…

Στο μεταξύ, ο Φοίνικας, με επίσημη τοποθέτησή του, ζητά την τιμωρία του Ρανγκέλ, από τον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά:

«Ο Φοίνικας Σύρου ONEX πιστός στα αθλητικά ιδεώδη και στις ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί έντονα για την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του αθλητή Lucas Victor Rangel, ο οποίος με το τέλος του αγώνα Φοίνικα Σύρου ONEX – Παναθηναϊκός για τα play off της Volley League 20-21 και χωρίς να προκληθεί από κανέναν, προέβη σε φραστική επίθεση και φτύσιμο στο πρόσωπο του αθλητή μαs Andre Brown.

Η ενέργεια αυτή είναι άκρως προσβλητική για το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ, για τον αθλητή μας, για την ομάδα μας καθώς και για την ομάδα του Παναθηναϊκού, που την υπηρετούν και την έχουν υπηρετήσει, σπουδαίοι αθλητές και σπουδαίοι άνθρωποι στην πολύχρονη και ιστορική της διαδρομή.

Κατά τη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ την Παρασκευή 9/4/2021 ο Πρόεδρος της ομάδας μας, έθεσε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο και ζήτησε να επιληφθεί ο Αθλητικός Δικαστής για να εξετάσει το βίντεο του αγώνα και να προβεί στην παραδειγματική τιμωρία του ανώτερου αθλητή, ο οποίος επαναλαμβάνουμε με την πράξη του προσέβαλε το ίδιο το άθλημα και όλους τους αθλητές που αγωνίζονται σε αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης