Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ιστορικό Σαν Σήμερα: Δύο τελικοί και μια κούπα, σε μια μέρα! ΘΡΥΛΟΣ! (videos/photos)

Ιστορικό Σαν Σήμερα: Δύο τελικοί και μια κούπα, σε μια μέρα! ΘΡΥΛΟΣ! (videos/photos)
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 13:38

Που να τα δουν αυτά οι τοσοδούληδες. Που να ζήσουν ό,τι ζει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας… Ημέρα αναμνήσεων παντοτινών, η σημερινή! Σαν σήμερα το 2018, στις 11 Απρλίου, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς έπαιζε… σχεδόν ταυτόχρονα ΔΥΟ ευρωπαϊκούς τελικός, σε βόλεϊ Ανδρών και βόλεϊ Γυναικών! Τον έναν από τους δύο, μάλιστα, τον πήρε κιόλας, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης, ενάντια στην Μπούρσα, μέσα στην Τουρκία! Οι Άνδρες έδωσαν τη δική τους μάχη, απέναντι στην Ραβένα, αλλά λύγισαν, κρατώντας την παρουσία τους, στον μεγάλο τελικό, σε ένα ΣΕΦ, η εικόνα του οποίου ταξίδεψε σε ΟΛΟ τον πλανήτη!

Που να ζήσουν τέτοιες στιγμές οι μικρούληδες, τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει απέναντι και… λένε ότι τον συναγωνίζονται… Που να δουν τέτοια μεγαλεία… Πάμε να θυμηθούμε!

«Την 7η παρουσία της σε τελικό και 12η συνολικά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης κατέγραψε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στο κατάμεστο από 11.000 οπαδούς τους, Σ.Ε.Φ. την ιταλική Ραβένα στον επαναληπτικό τελικό, του CEV Challenge Cup, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας το ασημένιο μετάλλιο. Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ., προκάλεσε τον θαυμασμό όλων στον χώρο του ευρωπαϊκού βόλεϊ» ανέφερε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, για τους Άνδρες!

«Η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, γράφτηκε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, μέσα στην Προύσα. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-1 σετ, την κάτοχο του τίτλου Μπούρσα, στη δεύτερη διαδοχική παρουσία τους σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι μέσα στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέτρεψε στον επαναληπτικό, την ήττα με 3-2 στο Ρέντη και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτο ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του τμήματος αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ!», ανέφερε για της Γυναίκες και την κούπα που σήκωσαν!

Διαβάστε επίσης