Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Μία ημερομηνία-ορόσημο!» (photos)

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Μία ημερομηνία-ορόσημο!» (photos)
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 15:02

Παγκόσμιος ΘΡΥΛΟΣ! Αυτά έχουμε ζήσει εδώ και μία δεκαετία, δίνοντας συνέχεια στην ένδοξη ιστορία του Συλλόγου, από καταβολής του! Δύο τελικοί σε μία μέρα! Μία κούπα και μία εικόνα, στο ΣΕΦ, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό μας! Εδώ και μία δεκαετία, ο Ολυμπιακός ΛΑΜΠΕΙ ακόμη πιο έντονα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Δίνει συνέχεια, στην ένδοξη ιστορία, του πιο ένδοξου Συλλόγου της χώρας, όπως αυτή διαμορφώθηκε, από καταβολής του!

Δείτε τι έγραψε ο Ερασιτέχνης, για την ημερομηνία-ορόσημο, στον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά! Αλλά και στην ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Η 11η Απριλίου του 2018, αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές ημερομηνίες για το σύλλογο μας, το ελληνικό βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Σαν σήμερα, ζήσαμε στιγμές μοναδικές με τη συμμετοχή των τμημάτων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στους ευρωπαϊκούς τελικούς του Challenge Cup.

Με διαφορά λίγων ωρών, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του τμήματος και του ελληνικού Γυναικείου βόλεϊ. Στη δεύτερη διαδοχική παρουσία της σε ευρωπαϊκό τελικό (και πάλι μέσα στην Προύσα) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου επικράτησε με 3-1 σετ της μέσα στην έδρα της κατόχου του τίτλου, Μπρούσα στην Τουρκία και ανέτρεψε την ήττα με 3-2 σετ στο Ρέντη.

Λίγη ώρα αργότερα στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η ανδρική ομάδα κατέγραφε την 7η παρουσία στης σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στη 12η συμμετοχή της σε τελική φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από την πανίσχυρη Ραβένα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο μετά από μια εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση του Challenge Cup. H ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΣΕΦ, ο κόσμος του Θρύλου ήταν ανεπανάληπτη και προκάλεσε τον θαυμασμό στο χώρο του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Δυο ευρωπαϊκοί τελικοί στο ίδιο άθλημα, την ίδια ημέρα για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και ενδεχομένως παγκοσμίως.

Μια ημερομηνία ορόσημο που καταδεικνύει το μέγεθος του Ολυμπιακού.

11 Απριλίου 2018. Μια ημερομηνία δόξας και υπερηφάνειας, καταγεγραμμένη με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ένδοξης ιστορίας του Θρύλου!

Και ζήσαμε στιγμές μοναδικές!

Διαβάστε επίσης