Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Βόλεϊ: Ώρα στέψης, ώρα για το τρίτο αστέρι! (photo)

Ολυμπιακός-Βόλεϊ: Ώρα στέψης, ώρα για το τρίτο αστέρι! (photo)
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 12:18

Στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστική της Β’ Φάσης της Volleyleague, ο Θρύλος υποδέχεται στις 17:00, στο κλειστό του Ρέντη, τον ΠΑΟΚ, με στόχο, φυσικά, να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του, στην εφετινή διοργάνωση! Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ήδη μαθηματικά τον τίτλο, τον 30ό στην ιστορία του και ετοιμάζεται, έτσι, να ράψει απόψε, μετά το τέλος του ματς, το τρίτο αστέρι, στην τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα!

Η ώρα της στέψης έφτασε για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία εν μέσω πολλών δυσκολιών, τη φετινή σεζόν και κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή, ωστόσο από την Πέμπτη (15/4) η προσοχή των Πειραιωτών θα στραφεί στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου.

Δεν σταματάει ο Θρύλος! Έχει μπροστά του στόχο, σημαντικό, όπως το Λιγκ Καπ και εκεί θα επικεντρωθεί, άμεσα. Σήμερα, όμως θα το πανηγυρίσει με την ψυχή του! Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και η απονομή, αμέσως μετά, θα μεταδοθεί ζωντανά, από την ΕΡΤ Sports.

Διαβάστε επίσης