Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταθερά η καλύτερη ομάδα, σε όλη τη σεζόν! (video)

Σταθερά η καλύτερη ομάδα, σε όλη τη σεζόν! (video)
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 11:19

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε, σταθερά, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, η καλύτερη ομάδα, στη Volleyleague. Με διαφορά, μάλιστα. Το έδειξε σε μία σειρά αγώνων και όχι μεμονωμένα, σε ένα ματς, ή σε ένα δεύτερο.

Απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε. Ίσως και λίγο… «αδειασμένος», μετά την απίστευτη προσπάθεια, την οποία χρειάστηκε να καταβάλει, για να φτάσει στον μεγάλο του στόχο. Που δεν ήταν άλλος, από την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος, της ιστορίας του. Και η ομάδα αυτή, η οποία χτυπήθηκε τόσο πολύ, από τα προβλήματα φέτος και αντιμετώπισε τις αντιξοότητες στον μέγιστο βαθμό, κέρδισε το δικαίωμα να γνωρίσει και την ήττα.

Σύμφωνοι, σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί αυτό να μην πάει καλά και το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που πρέπει. Αλλά στη διάρκεια μίας σεζόν, ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι είναι, με διαφορά, ο καλύτερος της Ελλάδας. Το 30ό πρωτάθλημα, το οποίο ήρθε μέσα από έναν «μαραθώνιο» και όχι μέσα από ένα ματς μόνο, το αποδεικνύει.

Συνεχίζει, η ομάδα, προς τα επάνω. Αυτή η ομάδα, η οποία παρά τη χθεσινή της ήττα, από τον Φοίνικα Σύρου, στον ημιτελικό, κέρδισε το δικαίωμα να αποθεώνεται και να απολαμβάνει την αναγνώριση, ακόμη και των αντιπάλων της, ως η καλύτερη στην Ελλάδα. Προχωράμε…

Διαβάστε επίσης