Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το τρομερό μπλουζάκι «30» που πρέπει ΟΛΟΙ να έχουμε! (photo)

Το τρομερό μπλουζάκι «30» που πρέπει ΟΛΟΙ να έχουμε! (photo)
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 13:49

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών έγραψε ιστορία και πρέπει ΟΛΟΙ να πάρουμε το μπλουζάκι «30» για να στηρίξουμε και να μοστράρουμε με περηφάνεια το μεγάλο επίτευγμα! Όχι για κάναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ΑΥΤΗ η ομάδα το αξίζει! Το λέμε μεταξύ μας και το συζητάμε, ως οπαδοί, ως λάτρεις του αθλήματος, ως λάτρεις του Ολυμπιακού!

Αξίζει στην ομάδα να επιδεικνύουμε υπερήφανα το 30ό της πρωτάθλημα, όπως και αξίζει και σε εμάς τους ίδιους. Και καλό είναι να τρέξουμε να το πάρουμε άμεσα. Αφενός για να προλάβουμε, αφετέρου γιατί είναι και επίκαιρο και τώρα… «καίει» (και τους «απέναντι»), αλλά και γιατί όπου να ‘ναι θα κυκλοφορήσει και το «46» για την μπάλα και θα πρέπει να πάρουμε και αυτό, ε;

Ο Θρύλος έγραψε ιστορία! Και δυστυχώς ο κόσμος δεν ήταν, μαζικά, στο πλευρό της, για να τη στηρίξει. Τώρα, όμως, έχει την ευκαιρία να το πανηγυρίσει όπως πρέπει, με το φοβερό μπλουζάκι «30»!

>>> Το συλλεκτικό μπλουζάκι του 30ού πρωταθλήματος, διατίθεται από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Δευτέρα-Παρασκευή και 10:00-18:00)!

Διαβάστε επίσης