Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό χτύπημα, με Παγένκ! (videos)

Δυνατό χτύπημα, με Παγένκ! (videos)
Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 - 14:02

Δυνατό χτύπημα στο βόλεϊ Ανδρών ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει προβάδισμα, για να κάνει δικό του τον Άλεν Παγένκ! Ο Θρύλος έχει προχωρήσει τις επαφές, με τον διεθνή Σλοβένο κεντρικό, ο οποίος αποτελεί μία εξαιρετική λύση, από το «πάνω ράφι» και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί θετικά (όπως φαίνεται), η ομάδα του Καζάζη ενισχύεται πάρα πολύ στη συγκεκριμένη θέση!

Ο Παγένκ είναι πολύ έμπειρος, με μεγάλη διεθνή καριέρα και έχει φορέσει, στο παρελθόν, τη φανέλα των Μάριμπορ, ACH Volley, Βερόνα, Λιούμπε, Γιαστρέμπσκι, Φενερμπαχτσέ, Τσάρνι Ραντόμ. Από το 2020 παίζει στη Σταντ Πουατεβάν Πουατιέ στη Γαλλία. Έχει κατακτήσει τίτλους σε όλες τις χώρες, στις οποίες έχει αγωνιστεί, ενώ είχε αναδειχθεί και κορυφαίος σέρβερ της Ευρωπαϊκής Λίγκας το 2011!

Στο «κυνήγι» του φέρονται να βρίσκονται και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Φοίνικας Σύρου, όμως ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει προβάδισμα, για να κάνει δικό του τον έμπειρο κεντρικό. Και να ενισχυθεί, έτσι, ιδιαιτέρως, στη θέση αυτή, ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης