Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ, Πάβλε Πέριτς στο στόχαστρο του Θρύλου!

Το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ, Πάβλε Πέριτς στο στόχαστρο του Θρύλου!
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021 - 15:20

Δεν σταματάει πουθενά ο Ολυμπιακός! Συνεχίζει δυναμικά να ψάχνει την ενίσχυσή του, στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών, εν προκειμένω! Και μάλιστα, με γνώμονα όχι μόνο το «τώρα», αλλά και το αύριο! Το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ, Πάβλε Πέριτς στο στόχαστρο του Θρύλου!

Μιλάμε για τον 23χρονο ακραίο ύψους 2.08μ, της… επί μονίμου βάεως πρωταθλήτριας Σερβίας, εδώ και μερικά χρόνια (από το 2016), Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ! Ένα σούπερ ταλέντο, σε εξαιρετική ηλικία, με τρομερά προσόντα και μεγάλη δυνατότητα εξέλιξης! Ένα παίκτη, ο οποίος ΗΔΗ κάνει τρομερά πράγματα! Φέτος αναδείχθηκε πρώτος επιθετικός στο Σέρβικο πρωτάθλημα, ενώ μιλάμε για έναν ακραίο με ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, εδώ και δυο χρόνια από το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού βόλεϊ, το Champions League!

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μεγάλη μάχη με κορυφαίες ιταλικές ομάδες οι οποίες έχουν στο στόχαστρο τον επόμενο μεγάλο αστέρα του σέρβικου βόλεϊ. Τον Πάβλε Πέριτς διεκδικούν τόσο η Περούτζια του σπουδαίου τεχνικού Νίκολα Γκρίμπιτς, όσο και η Βερόνα του επίσης μεγάλο τεχνικού Στόιτσεφ, αλλά και η Λατίνα. Ο Ολυμπιακός δίνει πραγματικά μία τεράστια «μάχη», με αυτές τις κορυφαίες ομάδες, για να έχει αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή, η οποία έχει πολλές δυσκολίες!

Αυτή την στιγμή ο Πάβλε Πέριτς είναι με την Εθνική Σερβίας στο Νations League που διεξάγεται στην Ιταλία και η Εθνική της χώρας του τον έχει, ήδη, πολύ ψηλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

Διαβάστε επίσης