Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξεκίνησε ο πρωταθλητής

Ξεκίνησε ο πρωταθλητής
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 19:51

Την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε την Πέμπτη (26/8) το απόγευμα, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το «παρών» στο πρώτο ραντεβού των πρωταθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», έδωσαν οι Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Δημήτρης Τζιάβρας, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Ανέστης Δαλακούρας, Ηρακλής Παπαδόπουλος.

Απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Ζήσης, Νίκος Ζουπάνη, Σταύρος Κασαμπαλής και οι διεθνείς με τις Εθνικές τους, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς (Λετονία), Άλεν Παγένκ (Σλοβενία), Πάβλε Πέριτς (Σερβία), οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στην προετοιμασία μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα της Πολωνίας και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή των πρωταθλητών, Δημήτρη Καζάζη.

Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ κ. Παντελής Ταρνατόρος ο οποίος καλωσόρισε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν. Με τη σειρά του ο team manager Νίκος Μαντούβαλος, στην τοποθέτησή του καλωσόρισε και τα δυο νέα πρόσωπα, Ηρακλή Παπαδόπουλο και Ανέστη Δαλακούρα θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς, αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό της προηγούμενης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων τους οποίους θα δώσουν οι πρωταθλητές στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης