Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χίπε στο gavros.gr: «Ξανά μαζί, με τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!»

Χίπε στο gavros.gr: «Ξανά μαζί, με τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!»
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:11

Χίπε… αποκλειστικό! Η Γερμανίδα με δήλωσή της στο gavors.gr τονίζει την ανυπομονησία της, για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, η οποία έρχεται, αλλά και την προσμονή της να δει ξανά τον λαό του ΘΡΥΛΟΥ!

Ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Γυναικών, έχει μπει σε ρυθμό Ευρώπης! Η ομαδάρα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των δυνατών φιλικών στη Κωνσταντινούπολη, έχει στρέψει την προσοχή της στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει, στο κλειστό του Ρέντη, την Αστερίξ! Η Σάσκια Χίπε ανυπομονεί για την πρεμιέρα και την επιστροφή του κόσμου στο «Μελίνα Μερκούρη»!

Η Γερμανίδα του Θρύλου προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστερίξ και, παράλληλα, για να παίξει ξανά μπροστά στον κόσμο του Θρύλου! Κάτι το οποίο δήλωσε αποκλειστικά στο gavros.gr!

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενες, για το ότι αρχίζουμε και πάλι τους αγώνες! Τους επίσημους αγώνες μας! Θα είναι μία μεγάλη εμπειρία για εμάς, φέτος, το ότι θα συμμετέχουμε στο Champions League! Είναι μία νέα πρόκληση. Όπως πάντα, θα παλέψουμε για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται!

Φυσικά, το καλύτερο για εμάς είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο γήπεδο, μαζί μας! Ελπίζω να βλέπω κάθε φορά όσους περισσότερους φιλάθλους μας γίνεται, με βάση το επιτρεπτό. Ανυπομονώ να είμαστε όλοι μαζί και να αγωνιστούμε ξανά με τις επευφημίες από τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου!», ήταν τα λόγια της!

Διαβάστε επίσης