Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας!»

Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας!»
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:11

Ο Ερασιτέχνης κινείται σε ρυθμό Ευρώπης! Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών μετράει αντίστροφα και ολοκληρώνει την αντίστροφη αυτή μέτρηση, για την πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της, απέναντι στην Αστερίξ! Η πρεμιέρα του CEV Champions League, στο Ρέντη έχει και μία άλλη προέκταση. Την πιο ωραία, μάλιστα! Την επιστροφή του κόσμου στο «Μελίνα Μερκούρη», για ευρωπαϊκό αγώνα του ΟΣΦΠ! Ο κόσμος, ο οποίος έλειψε πολύ από το γήπεδο, ελέω πανδημίας…

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr, στάθηκε στο γεγονός της παρουσίας του κόσμου στο σπουδαίο αγώνα της Τρίτης αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μετά από μια δύσκολη κι περίεργη χρόνια, επανερχόμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αύριο. Είμαστε ενθουσιασμένες καθώς φέτος θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στο Champions League, μια καινούρια εμπειρία για εμάς όπου θέλουμε να ξεκινήσει δυναμικά και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Είμαστε έτοιμες για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Αστερίξ. Ανυπομονούμε να ξαναπαίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και να ζήσουμε πάλι μοναδικές στιγμές. Το να αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας, μας είχε λείψει πολύ και τους περιμένουμε την Τρίτη στο Ρέντη να μας υποστηρίξουν με τον τρόπο που ξέρουν».

Διαβάστε επίσης