Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, πάμε για τη νίκη»

«Σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, πάμε για τη νίκη»
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:23

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μίλησε ο προπονητής των γυναικών στο βόλεϊ, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, ενόψει του πρώτου ματς Ευρώπης απέναντι στην Αστερίξ:

«Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Αστερίξ, ωστόσο υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Προερχόμαστε από τα δυνατά φιλικά στην Τουρκία, όπου αντιμετωπίσαμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με μεγάλη ποιότητα και πολύ καλές αθλήτριες. Ήταν πολύ χρήσιμα φιλικά για εμάς γιατί μάθαμε πολλά πράγματα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστερίξ, η οποία είναι μια καλή και νεανική ομάδα. Μια από τις καλύτερες στο Βέλγιο, που παίζει ωραίο και οργανωμένο βόλεϊ. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν οι φίλαθλοι μας να μας υποστηρίξουν. Πέρασε ένας χρόνος όπου η κατάσταση στα γήπεδα ήταν περίπλοκη και η ομάδα στερήθηκε την παρουσία τους.

Τους περιμένουμε να έρθουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, τον οποίο τον θέλουμε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης