Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εκτόξευση» ποιότητας με την Άγκοστ!

«Εκτόξευση» ποιότητας με την Άγκοστ!
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:17

O Ολυμπιακός, μία μέρα μετά την πρόκριση του στην επόμενη φάση των προκριματικών του CEV Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Λευκορωσική Μινσκ, προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης της εξαιρετικής Αμερικανίδας ακραίας, Τέιλορ Άγκοστ! Πρόκειται για μία κίνηση η οποία θα δώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα, στο ήδη εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ του Ολυμπιακού, και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις και έξτρα βάθος στον Θρύλο!

Η Άγκοστ θα αποτελέσει την 4η ξένη του ρόστερ του Ολυμπιακού (δίπλα σε Κόστα, Χίπε, Σάλας) και θα εκτοξεύσει την ποιότητα των επιθέσεων του Θρύλου. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής 3 ξένες αθλήτριες, οπότε θα γίνεται ροτέισον και μία εκ των τεσσάρων θα ξεκουράζεται κάθε αγωνιστική. Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αγωνίζονται κανονικά και οι 4 ξένες αθλήτριες. Αυτό σημαίνει ότι καμία παίκτρια δεν… αποχωρεί. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις…

Φέτος, η Διοίκηση, σε συνεργασία με τον Ζιλ Κουτίνιο έχει δημιουργήσει στην ομάδα του Ολυμπιακού ένα ρόστερ το οποίο ξεχειλίζει από ποιότητα και λύσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό το βάθος, το οποίο φάνηκε και στην χθεσινή αναμέτρηση με την Αστερίξ, όταν και ο Θρύλος πήρε το 3ο σετ χωρίς τις Σάλας και Χίπε. Στη θέση τους μπήκαν Ζιώγα και Γενιτσαρίδη, οι οποίες άρπαξαν την ευκαιρία και έδειξαν έτοιμες να βοηθήσουν την ομάδα και να αποτελέσουν ενεργά μέλη στο ροτέισον του Κουβανού τεχνικού. Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες, μαζί με τις Μιλεντίγεβιτς, Ξανθοπούλου και Κελεσίδη, αγωνίστηκαν στο 4ο σετ το οποίο και ο Ολυμπιακός κατέκτησε με 20-25, σφραγίζοντας και την νίκη εκτός από την πρόκριση!

Σε όλες αυτές τις προαναφερθείσες λύσεις, θα προστεθεί από τον Δεκέμβριο και η ποιοτική Τέιλορ Άγκοστ, η οποία αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα και να κάνει το ρόστερ… πυρηνικό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ

Διαβάστε επίσης